Čudna filozofija trenera Zvezde: Isti đavo da li primili jedan ili deset golova

Poraz je poraz, kaže Vladan Milojević

  • 38
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda se nije proslavila u Ligi šampiona ove sezone, doživela je nekoliko teških poraza od velikih rivala, od kojih je onaj protiv Bajerna bio za istoriju kao najubedljivji ikad. 

Nemaju crveno-beli šta da traže u tako paklenoj konkurenciji, to je jasno "kao dan", Liga šampiona je ipak preveliki izazov za beogradski klub, ali i velika škola za ubuduće.

Upravo su tri mučna poraza (Totenhem 5:0 i 4:0, Bajern 6:0) baš teško pala zvezdašima, pokazala svu nemoć našeg tima naspram evropskih aždaja, međutim za trenera Zvezde poraz od 6:0 ili 10:0 kao što kaže, isto mu dođe kao i poraz minimalnim rezultatom.

- Isti mi je đavo primili jedan ili deset. Lopov je za mene i onaj ko uzme 100 dinara i milion. To je moja filozofija, a ne govorim je da bih pravdao rezultate - rekao je Vladan Milojević, prenosi Sportski žurnal.

Neko bi rekao da je ovo neubedljivo opravdanje trenera Zvezde posle debakla u Ligi šampiona, potšo se sa njegovim stavom mnogi ne bi složili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toni

    17. decembar 2019 | 13:02

    Кад су биле квалификације у августу говорили смо “ ма само да уђемо у лигу шампиона па нека примамо по 5 голова сваку утакмицу” ушли у лигу шампиона па нам порасли апетити сад би и шампиони да будемо.....Напријед Милоје нај бољи си.Ови компиутер ратници шта би радили да се нису измислили паметни телефони?

  • Duke

    17. decembar 2019 | 09:38

    Ova izjava bi imala osnova da su napadali stvarali sanse pa izgubili!A kad ti kod 5-0 izvodis napadaca a uvodis odbrambenog igraca.....Miloje sram te i stid bilo!!!

  • DS

    17. decembar 2019 | 09:03

    Stvarno ga postujem i cijenim kao trenera,vratio je nas klub na mapu fudbalske evrope ali ovo je takva glupost od izjave da ne vjerujem da je i rekao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA