≫ 

Ibrahimović se vraća u Premijer ligu, ali ne u Junajted: Englezi otimaju Zlatana Italijanima

Novi klub umešao se za potpis švedskog napadača

  • 1

Proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović više nego uspešno završio je sa Los Anđeles Galaksijem, a, iako je bilo pitanja dana kada će potpisati za neki od italijanskih klubova u igru se uključio i Everton. 

Naime, engleski mediji su pronašli "vezu" između Šveđanina i popularnih Karamela. Po njihovim informacijama Zlatan neće ni u Napoli posle odlaska Anćelotija, ni u Bolonju, i pored prijateljstva sa Sinišom Mihajlovićem, ali ni u Milan, sa kojim ne može da postigne dogovor o visini plate.

Oni ističu da fudbaler smatra da je još uver rano za penziju, pa želi da igra u nekom od najjačih klubova sveta, a upravo bi Everton mogao da bude njegova sledeća destinacija. Kao glavne razloge ovih tvrdnji, navode upravo Anćelotija sa kojim Ibrahimović ima odlične odnose, ali i agenta napadača, Mina Rajolu, kao jednog od najmoćnijih u svetu.

- Niko nije rekao da je obavezan povratak u Italiju. Koji od tri kluba su zainteresovani? Ko zna. Mi smo slobodni ljudi. može li da se povuče? Ne bih želeo da isključim niti jednu mogućnost, ali to je najmanje verovatno. Ibra je i dalje jako dobro - rekao je nedavno Rajola.

Tako je, u slučaju da se odluči za Premijer Ligu, Everton najrealnija opcija, jer se Mančester junajted, za koji je nekada nastupao povukao iz pregovora sa igračem.

>>> Mnogo teže će Juventus ove sezone odbraniti titulu u odnosu na prethodne, to je svima jasno, i zato mu je važno da uzima bodove u mečevima kao što je večerašnji (18.55) sa Sampdorijom. Dvojka u Đenovi je 1,50, 3+ je 1,80, a ako verujete u iznenađenje dupla šansa 1X nosi kvotu 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sampdorija - Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA