≫ 

Danas je dan D za Milojevića: Poznata je Zvezdina želja, evo zašto se pominju Vidić i Stanković!

Marakana će uskoro biti mesto velikih odluka...

  • 64
Vladan Milojevic, Dejan Stanković, Nemanja Vidić Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Ata Images/Tanjug/AP/Marko Jovanović

Polusezona je završena, fudbaleri su otišli na zaslužen odmor, ali u Crvenoj zvezdi i dalje ne znaju ko će ih dočekati u januaru na okupljanju za nastavak sezone u borbi za duplom krunom!

Vladan Milojević jeste aktuelni trener, svakako i najbolji u postbarijevskoj eri, ali poslednjih nekoliko dana njegov ostanak ili odlazak su glavna tema srpskog sporta.

Jedan dan je blizu ostanka, drugi je već miljama daleko od Marakane, ali je istina, prema saznanjima Telegrafa, da će Milojević u sredu tokom dana održati završni razgovor sa čelnicima kluba gde će se definitivno precizirati status čoveka koji je crveno-bele dva puta zaredom uveo u LŠ.

Međutim, sve navodi na to da je meč sa Čukaričkim poslednji za Milojevića na klupi Zvezde - barem u ovom mandatu! Činjenica je da je došlo do zasićenja s njegove strane, to je između redova i ponovio u finišu polusezone.

Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Ne može mu se ni zameriti na tome, jer malo ko u Srbiji je uspeo da veže dve i po sezone na jesdnom mestu i istovremeno praktično dostigne zenit sa dva ulaska u LŠ, dve titule, u nokaut fazu Lige Evrope.

S druge strane, prema saznanjima Telegrafa, čelnici Zvezde na čelu sa Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom imaju samo jednu želju - da Milojević ostane. Uostalom, generalni direktor crveno-belih je u razgovoru za Blic nešto slično i rekao javno.

- Milojević ima ugovor do juna 2020. godine. Mi smo spremni da mu ponudimo novi, dugoročan ugovor. U narednim danima ćemo sesti sa njima i razgovarati o svim temama.

Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Iako je Milojević još trener Zvezde, pojedini mediji su već ''isplivali sa informacijama''' da su Dejan Stanković i Nemanja Vidić dvojica glavnih kandidata da ga naslede.

Ipak, tu su više u pitanju informacije sa ''strane'', ispipavanje pulsa i čekanje reakcije nekadašnjih igrača crveno-belih, s obzirom na to da je Telegraf došao do saznanja da Zvezda nijednog trenutka nije kontaktirala Stankovića i Vidića.

To ne znače da neće u slučaju da od njih dobiju neki znak, a Milojević istovremeno odluči da napusti Zvezdu. Ako se to desi, Stanković je definitivno bliži klupi.

U svakom slučaju, Marakana će u narednih par dana biti mesto velikih odluka.

Video: Cela sala aplaudirala govoru Vladana Milojevića na Zvezdinoj proslavi

(Telegraf.rs/D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duke

    18. decembar 2019 | 12:28

    Miloje pa prvi si!!!Grobarima hladno na -11 a niko ni da se okrene za tobom!!!Znas li zasto Miloje niko od pravih navijaca zvezde ne zeli da ostanes???Zato jer znaju da ti je svaka utakmica sem protiv Partizana namestena!

  • spale

    18. decembar 2019 | 13:00

    Podrška za Miloja ostani care

  • Spajdermen

    18. decembar 2019 | 12:30

    Ostani Miloje..👏👏👏💪🏿💪🏿💪🏿

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA