Emotivni Terzić: Kada mi je Milojević doneo ovaj sat na poklon, znao sam da je kraj...

Čelnik Zvezde bio je potpuno razoružan potezom trenera

  • 14

Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, nije lako podneo odluku Vladana Milojevića da napusti klub.

Pokušavao je nekoliko puta da ubedi šefa stručnog štaba da ostane duže, bio je u planu novi ugovor, ali je umor bio jači od čoveka koji je Zvezdi doneo dva uzastopna učešća u Ligi šampiona. Za kraj, dotukao ga je potez Milojevića koji je doneo oproštajni poklon i sprečio nove pregovore.

- Verovatno sami nismo svesni kakvu smo grandioznu ličnost imali dve i po godine. Tek kad odem van Srbije, shvatimo kakve je on velike stvari uradio za Crvenu zvezdu. Sve do juče sam se nadao, iako mi je na ručku pre mesec i po nagovestio. U junu idem sigurno, možda decembru. Rekao sam "polako, nemoj te teške teme" - rekao je Terzić.

- Ljudski je bilo nadati se da će ostati. Mnogi su zapitkivali šta će i ko će. Do juče sam se nadao da će promeniti stav. Kada je došao juče i doneo mi ovaj sat na poklon, u znak zahvalnosti, znao sam da je kraj. Šta da kažem? Donele su ove dve i po godine radost, nestvarne stvari. Ovo ćemo sagledati sa vremenske distance tek. Evo, 23. godinu funkcionišem kao rukovodilac, nikad nisam imao ovakvog čoveka.

Posle konferencije, Milojević je dobio poklon od Delija, kojima je održao govor.

Video: Terzić se emotivno oprostio od Milojevića, na kraju ga bratski poljubio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malajac

    19. decembar 2019 | 14:14

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Koji cirkus.

  • Q

    19. decembar 2019 | 14:46

    Za Titom se ovoliko nije plakalo. Prvi trener koji je napustio klub, cudo nevidjeno.

  • DaDa

    19. decembar 2019 | 15:21

    Suđenje Zvezdanu Terziću, generalnom direktoru fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ nije održano nijednom u protekle dve godine. Terzić je optužen da je kao direktor fudbalskog kluba „OFK Beograd“ i predsednik Fudbalskog saveza Srbije učestvao u malverzacijama prilikom transfera fudbalera i nezakonito prisvajao novac. Viši sud u Beogradu mesec dana ne odgovara na pitanja novinarke KRIK-a zašto suđenje Zvezdanu Terziću stoji u mestu od aprila 2017. kada je održano poslednji put. Iz tužilaštva kažu da je zastoj nastao jer je sud putem međunarodne pravne pomoći zatražio određenu dokumentaciju iz Španije i Rusije, ali nisu odgovorili da li su insistirali da se suđenje nastavi. Suđenje Terziću za malverzacije prilikom transfera fudbalera traje više od osam godina. Nekoliko puta je počinjalo ispočetka jer su se menjali članovi sudskog veća, a ročišta su bila zakazivana retko i često su odlagana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA