≫ 

Milojević na odlasku već pripisao sebi novu titulu: Osvojio sam tri pehara sa Zvezdom, ne dva

Sada već bivši trener crveno-belih veruje da ekipa neće ispustiti 11 bodova prednosti nad Partizanom

  • 57
Vladan Milojević Foto: MN Press

Možda i najemotivniji dan protekao je u četvrtak na Marakani, Vladan Milojević se uz najuže rukovodstvo i legende kluba oprostio od Zvezde, a na odlasku, u oproštajnom obraćanju, pripisao sebi i Zvezdi treću uzastopnu titulu. 

Crveno-beli dominiraju u Superligi na polusezoni sa 11 bodova prednosti naspram Partizana, predstoji još veliki broj utakmica, ali Milojević ne sumnja da će se u maju pevati šampionska pesma na našem najvećem stadionu.

- Ja smatram da sam već osvojio titulu i da ih imam tri, a ne dve - poručio je Milojević, pa dodao:

- Zvezda ima priliku da se spremi i uđe u LŠ ili LE. Dosta sam razmišljao. Možda bi odlazak na leto bio komplikovan za klub i trenera. Znam kako je na leto, zato sam želeo da imamo što više bodova u decembru i da iza sebe ostavim mnogo toga. Normalno, videćemo se i dalje, život teče dalje. Hvala za podršku, Bog neka vas čuva.

Odluku da ode iz kluba Milojevič je doneo još pre poslednje kola sa Čukaričkim, njegova želja je bila prihvaćena od strane kluba, pa je usledio srdaćan rastanak.

- Moja odluka je doneta pre Čukaričkog, apsolutno su me razumeli. Ja sam neko ko je timski igrač i hoću realno da gledam stvari.Želeo sam da uradim nešto i kada odem da ostavim nekom nešto u amanet, da mu bude lakše kad odem. Zvezda je na pragu titule, trener ima vremena da upozna ekipu, nađe hemiju, da se igrači prilagode. Nema mnogo vremena u fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa savic

    19. decembar 2019 | 17:21

    treba da bude realan... sve te titule mora da podeli sa sudijama (setimo se penala metar izvan sesnaesterca, izmisljenih golova u derbijima, dodavanja protivnickih golmana napadacima zvezde...), ali i sa kokezom, surbatovicem, mrakicem...

  • Rastko

    19. decembar 2019 | 18:30

    Svejedno Srbi su Turci aloooo 500 god !

  • Buč

    19. decembar 2019 | 16:32

    Tri i Stankelja ce jos pet..i sve tako dok ne dodje derbi a onda sve ispliva. Sva kradja i mafijanje. Hahah Ne trebaju nam plaćene titule hahahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA