≫ 

Milojević otišao, ne i Kosanović: Na Stankoviću je da odluči o najvažnijem saradniku bivšeg trenera

Odlazak Vladana Milojevića iz Crvene zvezde povukao je pitanje i šta će biti sa kompletnim stručnim štabom

  • 6
milan kosanović Foto: MN Press

To naročito važi za njegovog prvog saradnika Milana Kosanovića, stručnjaka koji je bio važan šraf svih velikih uspeha crveno-belih u prethodne dve i po godine. Trener koji je bio desna ruka Veljku Paunoviću u osvajanju Svetskog omladinskog prvenstva, od početka je imao vrhunsku saradnju sa Milojevićem, ali je i pre toga bio deo kluba.

Došao je na poziv Zvezdana Terzića i Grofa Božovića kao selektor generacija '98, radio je sa omladinskim kategorijama, potom je kratko bio asistent Bošku Đurovskom, pa je preuzeo omladince da napravi selekciju tri godišta, da bi ga dolazak Milojevića učvrstio u seniorskom štabu.

Već je poznat spisak dobrog dela stručnog štaba, koji će sigurno biti širi, u skladu sa zahtevima današnjeg fudbala, a Telegraf saznaje da Kosanović nije rešio da ode zajedno sa Milojevićem, već bi rado ostao u timu i štabu, pa je na novom treneru Dejanu Stankoviću da odluči hoće li ga ostaviti u svom krugu saradnika.

Svakako bi to bilo od značaja za crveno-bele zbog iskustva i važne uloge koju je imao, pa bi Kosanović uz Milijaša bio važna spona za što brži ulazak novog štaba u rad sa ekipom.

O Kosanovićevom "liku i delu" i njegovoj važnoj višegodišnjoj ulozi u stručnom štabu Zvezde mogli ste da se uverite u intervjuu koji je dao za naš portal.

(B.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • crvena zvezda tirana 1945.

    20. decembar 2019 | 13:08

    Samo da ostane sudija Stojilković. On je najvažniji saradnik.

  • Nebojsa

    20. decembar 2019 | 12:20

    Ovaj covek mora da ostane u strucnom stabu u nema govora....

  • Filip

    20. decembar 2019 | 10:30

    Ako je pametan uzece Kosanovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA