Tadićev otac otkrio neverovatnu odluku sina: Odbio je Junajted zbog Sautemptona, bio sam ljut!

Dušan je između Luja Van Gala i Ronalda Kumana izabrao ovog drugog protiveći se očevoj želji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • M

    20. decembar 2019 | 12:15

    Tamo je bio average a u unitedu bi bio invisible. Imako oka igrače za prosečne timove. 2 liga ili malo manje lige kao šta je holandska liga, belgijska, turska, itd. Ponekad dobijemo vanserijskog igrača kao šta je sergej ali on gleda da ima minutažu i neće da bude na klupi. Mitrović da ima dribling i malo više brzine bio bi top 5 napadača sveta. Fejsal Mulić može biti najjači napadač jer je brz, jak, preko 2 metra al treba mu trener. Onaj antonov može biti najjači defanzivac al mu treba trener pravi. Onaj milenković pojma nema, gde god da je buše ga 5-0. Vanja može biti najjači golman sa dobrim trenerom. Pavlović iz partizana može biti vrhunski fudbaler sa jakim trenerom. Radonjić će biti odličan ako ostane tumbaković. Imamo igrače, treba nam selektor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA