Stiven Džerard potpuno poludeo posle starta nad Hrvatom: Letele flaše, klupe bile na ivici tuče!

Žešća frka se desila u petak tokom meča Rendžersa i Hibernijana

  • 0
Foto: Printscreen Twitter

Menadžer Rendžersa Stiven Džerard žustro je reagovao kada je njegov igrač Borna Barišić umalo pogođen flašom u glavu, a nakon oštrog starta Rajana Porteusa.

Igrač Hibernijana je dobio direktan crveni karton, usledio je sukob stručnih štabova, Toma Kalšoa i njegovog pomoćnika Džona Potera sa Džerardom i njegovim pomoćnicima.

Epilog je bio isključenje za klupu Hibernijana. Uz sve to, staklena boca je sa Ist stenda na Ister roudu poletela ka Barišiću, ali ga je promašila.

- Mislim da ni jedna ni druga klupa neće biti ponosne kada budu gledale ponovljene snimke. Ali nije u tome stvar. Moramo bolje da kontrolišemo emocije. Ono je bio direktan crveni karton, bili smo razočarani što su iz Hibernijana branili taj postupak i start. Bio je crveni karton, videlo se sa sto metara - rekao je Džerard.

Inače, ovo Porteusu nije bio prvi ovakav start jer je pre sedam meseci pogibeljno startovao i na Lasanu Kulibalija iz Rendžersa.

Da podsetimo, Rendžersi su na kraju pobedili Hibernijan sa 3:0 golovima Rajana Kenta u četvrtom, Džoa Ariba u osmom i Džermejna Defoa u 53. minutu.

Incident i start Porteusa nad Barišićem se dogodio na isteku punog sata igre na Ister Roudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA