Mega pala posle dva produžetka, bivši igrači Zvezde dominirali

Cedevita Olimpija pobedila najmlađi tim lige sa 112:102

  • 1
KK Mega Bemaks - KK Cedevita Olimpija

Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaši Cedevita Olimpije slavili su u veoma efikasnom meču 12. kola ABA lige protiv Mega Bemaksa rezultatom 112:102 posle dva produžetka.

Mega je bila bolja u prvom poluvremenu i na poluvremenu je imala šest poena prednosti 48:42. Utakmica je u nastavku bila u egalu, ali tek u četvrtoj deonici Mega je imala pobedu u rukama, ali su igrači Cedevita Olimpije uspeli da izjednače i odvedu meč u produžetak.

KK Mega Bemaks - KK Cedevita Olimpija

Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

I dodatnih pet minuta donelo je rezultatsku neizvesnost, a tek je u drugom produžetku domaći tim u potpunosti slomio otpor gostiju.

Najbolji u pobedi Cedevita Olimpije bio je bivši igrač Crvene zvezde i Barselona Jaka Blažič sa 33 poena, devet skokova i šest asistencija. Još jedan bivši prvotimac crveno-belih Marko Simonović postigao je 19 poena. Mekintajer je dodao 17 poena, a Edo Murić 13.

Novi igrač Mege Peri postigao je 27 poena, 18 je dodao Marko Simonović, 14 Blaž Mesiček, dok je Luka Cerovina ubacio 11.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA