Grafičar dobija novi stadion po UEFA i FIFA standardima!

Kapacitet će biti 3.500 mesta

  • 17
FK Grafičar Foto: FK Grafičar

Fudbalski klub Grafičar, trenutno lider Prve lige Srbije, mogao bi uskoro da dobije novi stadion koji će biti izgrađen na mestu trenutnog!

Maketa za stadion koji bi primao 3.500 gledalaca je već urađena i sudeći po fotografijama Grafosi će dobiti moderan evropski stadion.

Očekivani početak radova za novi stadion tima koji ima poslovno-tehničku saradnju sa Crvenom zvezdom, planiran je za godinu dana. Za sada, urađen je samo potporni zid i neki manji radovi.

FK Grafičar Foto: FK Grafičar
FK Grafičar Foto: FK Grafičar

U sklopu stadiona planirana su i akreditovana akademija i hotel, gde bi mladi igrači mogli da sutdiraju, treniraju, hrane se pravilno. Pored fudbala, psihologije, anatomije i stranih jezika imali bi i časove kuvanja i zdravog načina života.

Akademija bi ujedno služila i za obrazovanje i stvaranje ambicioznih, posvećenih i profesionalnih sportskih radnika. Pored akademije i svih sportskih sadržaja (svlačionica, terena, VIP loža ) i ostalih sadržaja po UEFA i FIFA standardima koji ispunjavanju sve uslove čak i evropskih takmčcenja, u planu je i izgradnja komercijalnog objekta koji bi bio u fukciji sporta, odnosno kluba.

FK Grafičar Foto: FK Grafičar
FK Grafičar Foto: FK Grafičar
FK Grafičar Foto: FK Grafičar
FK Grafičar Foto: FK Grafičar
FK Grafičar Foto: FK Grafičar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    22. decembar 2019 | 13:59

    Dok narod Srbije gladuje, filijali jednog malog kluba prave stadion, veliko poniženje za državu u kojoj se forsira jedan klub dok ostali igraju po oranicama i pašnjacima. Bljak breeeee.

  • Kursumlija

    22. decembar 2019 | 13:52

    Zeljko Pantic na APARATIMA🤣🤣🤣🤣🤣🤣TERZO KRALJU!!!

  • JA

    22. decembar 2019 | 13:34

    Moramo negde da igramo dok se pravi nova marakana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA