Španski klub isprepadao navijače "podvalom" o prodaji najboljeg igrača

Sosiejdad je samo želeo da se našali na sveti praznik

  • 0

Španski fudbalski klub Real Sosijedad iskoristio je "Dan svetih nevinih", koji je u Španiji nešto kao što je u Srbiji prvi april, da se malo našali sa navijačima. 

Obično se na taj dan, kao i u drugim krajevima sveta, "podvaljuju" šale, a ova koju je servirao Sosijedad bila je prilično uznemirujuća po fanove kluba sa "Anoete".

Naime, Sosijedad je na svom zvaničnom sajtu obavestio da najbolji igrač ekipe, supertalentovani Norvežanin Martin Odegard, prelazi na pozajmicu u Mančester siti.

- Real Sosijedad je postigao dogovor sa Mančester sitijem o pozajmici Martina Odegarda - glasilo je saopštenje španskog kluba, koje je brzo zaintrigiralo i navijače Sitija, poražene nakon silnih posrtanja tima Pepa Gvardiole.

Sosijedad je dopunio objavu dodatnim informacijama o "transferu".

- Igrač će ostati na pozajmici u Mančesteru do kraja sezone. Klub ovim putem želi da se zahvali Martinu na profesionalizmu, posvećenosti i lojalnosti Sosijedadu i želi mu sve najbolje u budućnosti.

Neki su prozreli lažnu vest, ali bilo je i mnogo navijača koje je informacija razočarala s obzirom na to da je Norvežanin ove sezone glavna vezna poluga ekipe, pa su sa velikim olakšanjem primili pravu vest - da Odegard do leta ostaje Sosiejdadov.

Kao što je poznato, Odegard je igrač Real Madrida, koji ga je doveo još 2015. godine, pa ga slao na pozajmice, a od letos je član Baskijaca sa kojima ima ugovor na dve sezone.

Ipak, zbog sjajnih igara "već je viđen" njegov povratak u Real Madrid na leto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA