≫ 

Novi VAR skandal u Engleskoj: Zar je i ovo ofsajd? Pogledajte još jednu spornu presudu video nadzora

Presude ovakvih spornih situacija video tehnologijom, počinju da iritiraju sve na Ostrvu

  • 12
ofsajd linija

Foto: twitter/webster_scott

Fudbaleri i navijači Noriča imaće mnogo razloga da negoduju zbog poništenog gola protiv Totenhema pri vostvu "Kanarinaca" od 1:0.

Puki je bio strelac tog pogotka, koji, na kraju, nije važio jer je sudiji Frendu iz VAR sobe sugerisano da je finski golgeter u trenutku centaršuta saigrača bio u nedozvoljenoj poziciji.

Pogledajte taj momenat: neverovatno je da je i ova situacija, koja bi u većini slučajeva prošla kao regularna, u ovom slučaju bila nedozvoljena za napadača domaćeg tima.

 

Puki je, kao što se može videti u priloženom zamrznutom kadru sporne situacije, u najmanju ruku bio u liniji sa poslednjim igračem odbrane Totenhema. Čak je, ako se gledaju noge, bio iza svog rivala, ali mu je gornji deo tela prednjačio u odnosu na protivnika, i to za pola ramena!

Zbog toga je njegova pozicija ocenjena kao nedozovoljena ,a gol koji je postigao u nastavku akcije poništen.

Pogledajte i iz šireg kadra spornu situaciju.

 

Malo je reći da su posle ove odluke navijači noriča "pobesneli", a sličan izliv emocija imale su u toku dana i pristalice Brajtona, nakon što je intervencijom VAR-a poništen pogodak njihovog tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cox

    28. decembar 2019 | 20:13

    Kakva kradja. Sramota, jos dosudi slobodnjak , a pre toga kontrafaul, a onda sta ce da dosudi penal za Totenhem. Bruka i sramota. No coment

  • briga nas

    28. decembar 2019 | 21:52

    zvezda daje golove iz debelih ofsajda pa se o tome ne pise..briga nas sta tamo ta ciganija radi

  • Zj

    28. decembar 2019 | 19:52

    Ne razumem u cemu je problem. Ja sam sudija, ima pravilo sta je ofsajd. Pravilo je isto za sve taman da su bila 3mm, pravilo je naruseno isto vazi i za svakog drugoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA