≫ 

Sadio Mane jedan je od nas! Senegalac nosio telefon sa slomljenim ekranom i "zapalio" internet

Majstor i na terenu i van njega

  • 11

Fudbaler Liverpula Sadio Mane dobio je epitet kao momak "iz naroda" zbog toga što je u danu utakmice sa Vulvsima uslikan kako nosi telefon sa polomljenim ekranom.

Mane je više puta tokom karijere i poslednjih meseci dokazao svoju skromnost, a momak koji na tržištu vredi 150 miliona evra i jedan je od četiri najskuplja fudbalera na svetu nema problem sa tim što mu je ekran napukao - dok god radi.

Korisnicima društvenih mreža ovaj detalj nije promakao zbog čega se internetom širi haštag "jedan od nas" uz ime Senegalca.

On je nedavno usnimljen kako zastaje i pomaže reprezentativnim ekonomima da nose vodu iz timskog autobusa, a ranije je bio tu i kada je trebalo čistiti džamiju.

Inače, Mane je protiv Vulvsa u nedelju dao prvi gol za svoj klub u 42. minutu posle sjajne akcije i kombinacije Van Dajka i Lalane, gde je Sadio bio egzekutor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljko

    29. decembar 2019 | 20:27

    manja je car...

  • Hwh

    29. decembar 2019 | 19:09

    Decko je jedan od najskromnijih i najhumanijih fudbalera. Imate podatke na o tome na netu ogroman novac danira za sirotinju u Senegalu. Tako da slomljen telefon kod takve licnosti ni malo ne cudi, i ako je u ovom momentu jedan od najboljih krilnih napadaca na svetu izuzetno je skroman.

  • Putin R.S

    29. decembar 2019 | 19:18

    Obican i normalan momak koji zna odakle je dosao i kako je ziveo, kao sto i zna kako zive u njegovoj zemlji i koliko je siromastvo. Nenormalno puno para daje u otadzbini za skole, bolnice i sirotinji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA