Da li je Modrića pregazilo vreme: Luka više nije čovek za velike mečeve

Vreme je za mlađe "lavove"?

  • 17

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić našao se u procepu između očekivanja španske javnosti i svesti medija da je i dalje odličan igrač.

Modrić je u Real stigao 2012. godine iz Totenhema, svoj boravak u Kraljevskom klubu krunisao priznanjem za najboljeg igrača sveta 2018. godine, ali je po odlasku Kristijana Ronalda i po Modrića i po Real štošta krenulo naopako.

Luka je ove sezone odigrao 17 utakmica i dao je tri gola uz pet asistencija, ali španski list Marka primećuje da nije odigrao nijedan važan meč.

Propustio je i Pari Sen Žermen u Ligi šampiona, a u derbijima protiv Barselone i Atletiko Madrida nije spojio ni celo poluvreme.

- Modrić je velikodušan i kolegijalan, ali uzimajući u obzir sve to, i dalje se ne miri s činjenicom da više nije glavni ni nezamenjiv u timu. Federiko Valverde je ušao u prvi plan i postao onaj koji daje ritam novom Realu - piše Marka.

Marka dodaje i da Modrić - nije navikao da sedi na klupi tokom sedam i po godina u Madridu. Međutim, godine donekle čine svoje, a Luka ih ima 34, pa nije čudo što klub statusa kakav ima Real već mora da traži novija i mlađa rešenja.

Video: Modrić: Ovo je nagrada za sve one koji nisu osvojili Zlatnu loptu zbog Ronalda i Mesija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    31. decembar 2019 | 18:08

    Jok more Kolarov je za velike meceve

  • Zg

    31. decembar 2019 | 19:16

    Vidjet cete na Euru ove godine koliko je los

  • Jaaa

    31. decembar 2019 | 18:11

    Iskreno on sluzi kao strasilo na terenu, a o toj nagradi za zlatnu loptu ostace misterija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA