• 5

Kovačević bio u automobilu kada je pucano na njega ispred kuće: Ovaj potez mu je spasio život!

Srpski napadač je zalegao u momentima kada je napadač potegao pištolj na njega

  • 5

Strašna vest iz Atine potresla je sve - tokom večeri je pucano na Darka Kovačevića ispred njegovog doma u predgrađu Atine. Njega je u naselju Gilfada napao nepoznati počinilac, koji je pokušao da ubije Kovačevića ispred kuće.

Kovačević je bio u automobilu kada mu je napadač prišao iz malog automobila. Izašao je napolje i zatim prišao vozilu bivšeg legendarnog srpskog fudbalera, koji je u poslednji čas odreagovao, zalegao što je više mogao i tako sačuvao život.

Gotovo svi mediji prvotibno su napisali da je atentator prilikom napada pogodio Kovačevića u nogu, ali su kasnije naveli da je zapravo povredio koleno u momentu kada je skočio u stranu u manevru kojim je izbegao metak.

Kovačeviću je taj potez kada je pravovremeno zalegao verovatno i spasio život.

Napadač je ubrzo nakon pucanja pobegao sa lica mesta i taj automobil je pronađen 700 metara dalje u plamenu. Policija upravo radi na tome da ugasi auto, ne bi li dobila određene dokaze za napad na srpskog napadača.

Prema izveštajima grčkih medija, Kovčević je hitno prebačen u bolnicu i njegov život nije ugrožen.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Nije mu to spasilo zivot

    Nije mu spasio zivot, nego su ti koji su pucali u njega samo poslali poruku. Da su ga hteli mrtvog posle ranjavanja bi mu prisli da ga overe. Ovako dosli su, pucali videli da su ga ranili i otisli su. Taj ko dolazi da ubije ne puca i pobegne, nego pridje overi zrtvu i onda tek bezi.

  • Mlatko Radic

    Sta o ovome kaze konobar predsednik FSS?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima