• 25

Prva izjava Darka Kovačevića: Opisao policajcima kako je izbegao smrt!

Legendarni napadač instinktivno reagovao i sačuvao život

  • 25
Darko Kovačević

Darko Kovačević; Foto: MN Press

Strašna vest iz Atine potresla je sve - tokom večeri je pucano na Darka Kovačevića ispred njegovog doma u predgrađu Atine. Njega je u naselju Gilfada napao nepoznati počinilac, koji je pokušao da ubije Kovačevića ispred kuće.

Kovačević je bio u automobilu kada mu je napadač prišao iz malog automobila. Izašao je napolje i zatim prišao vozilu bivšeg legendarnog srpskog fudbalera, koji je u poslednji čas odreagovao, zalegao što je više mogao i tako  sačuvao život.

Gotovo svi mediji prvotibno su napisali da je atentator prilikom napada pogodio Kovačevića u nogu, ali su kasnije naveli da je zapravo povredio koleno u momentu kada je skočio u stranu u manevru kojim je izbegao metak.

Napadač je ubrzo pobegao, a vozio je Smart. Policija je pronašla napadačev automobil 700 metara dalje u plamenu, a Kovačević je hitno prebačen u bolnicu i život mu nije ugrožen.

Darko je policajcima nakon napada opisao kako je napadnut.

- Video sam čoveka ispred automobila sa pištoljem uperenim u mene. Instiktivno sam skočio desno i u tom trenutku je pucao na mene, zatim je počeo da trči, ušao je u vozilo i nestao - bila je prva izjava Darka Kovačevića na ovu temu, koju je dao policijskim inspektorima.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    Sad mi je jasno sto kokeza seta sa 5.telohranitelja🤣🤣🤣🤣

  • Zemun

    Glupi fudbaler, ko zna kome se izmrstio..

  • Vu

    Za džabe sigurno nije niko pucao, već zbog nečega. Kad smo kod Kovačevića kako on to živi u Atini, a zaposlen je u Fudbalskom savezu Srbije?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima