≫ 

Karleuša negirala Turke o transferu Tošića: Duško još nije otišao u Antaliju

Tošić je 30. decembra počeo sa pripremama, a pisanja turskih medija bar za sada ne drže vodu

  • 9

Srpski fudbaler Duško Tošić za sada nema dogovor da pređe u bilo koji turski klub, otkrila je za Telegraf njegova supruga Jelena Karleuša.

Tošić se prethodnih dana u turskoj javnosti povezivao sa Antalijom, a tamošnji mediji su o tome pisali kao o gotovom poslu u kom se samo čeka zvanična potvrda ovih dana.

- On je 30. decembra imao prvi trening, Kinezima nije Nova godina, oni nemaju neke emocije prema nama sa ove strane sveta. A o prelasku u Tursku bi morala njega da pitaš, koliko ja znam, za sada su to samo pregovori. Očigledno ako čitate naše medije, oni znaju više od nas samih. Za sada ne - rekla je Karleuša.

Tošić u Kini zarađuje dobro i sa finansijske strane, nema potrebe da se vraća u Tursku. Pošto Antalija o kojoj se u Turskoj pisalo kao o Tošićevoj narednoj destinaciji, nije ekipa koja se bori za trofeje, logike za povratkom i nema mnogo.

Karleuša ne voli da se meša u poslovne odluke svog supruga.

- Ja sam tamo njima "jenge", snajka, kako me zovu. Turski mediji me zovu pošto se i tamo uveliko piše o tome. Stvarno ne mogu ni da potvrdim, ni da demantujem jer prosto nije moja stvar. Duško je neko ko ne voli da se ja njemu mešam u poslovne stvari i neka tako i bude - rekla je pevačica i navela da bi ona lično radije birala neku evropsku zemlju.

Video: Karleuša, Duško i deca su na odmoru, a sa njima je i Tošićeva najveća ljubav

(M.LJ, D.J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LP

    9. januar 2020 | 19:42

    Eto zbog cega je potegla pricu i bivsem decku. Da se javi, najzad da je neko nesto pita. Jadna zena, nije njoj lako u glavi.

  • ljubo

    9. januar 2020 | 20:05

    Molim vas koga briga sta prica ova sredovecna zena .Ona se ovde profilira kao da ona igre.To samo moze kod nas

  • 1.2.triii

    9. januar 2020 | 20:18

    Uopšte nisu par.Ona mu dođe kao neka strina.😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA