Magija Sume na Partizanovim pripremama: Hodao s loptom na glavi tokom treninga

Gvinejac pokazao još jedan od trikova iz širokog repertoara

  • 14

Više nije tajna da Sejduba Suma može da učini sa loptom sve što poželi, a što retko ko drugi može i da pomisli, ali Gvinejac uvek sve iznenadi nekom novom magijom na terenu.

Ovoga puta je na popodnevnom treningu crno-belih rešio da pokaže još malo iz svog repertoara, pa je u pauzi izmedju dve vežbe odlučio da se malo zabavi.

Podigao je loptu na glavu i hodao sa njom dobrih 50-tak metara, kao da je zalepljena ili, pak, šešir koji se savršeno uklopio u autfit.

Bio je to samo jedan od trikova koje svakodnevno mogu da vide i saigrači i izveštači u Beleku i svaki put je nešto novo na repertoaru.

(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.suma

    17. januar 2020 | 18:10

    Cuo sam da protiv zvezde peripremaju nevidjenu sprdcinu i to na njenom brlogu.kazu da hoce sakriti loptu da je svi iz projekta traze..a lopta ce bit kod sume ispod dresa..jedav cakamo da se jos jednom ismijemo zvezdinim penzionerima i da se godinama sprdamo sa njima sto nam je navika i to nam je u krvi..

  • Miki

    17. januar 2020 | 17:47

    suma, saqdik i fejsal mulić

  • Kursumlija

    17. januar 2020 | 17:17

    Cirkuzant😂😂😂E ne ide mi u glavu,hvale Partizan Z.Pantic i pojedini kao da je osvojio L.S. Oni nikad gori zadnje dve godine 3 na tabeli,gube od koga stignu i jos krive Zvezdu🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA