≫ 

Transferi: Rusi žele Partizanovog igrača već u januaru, laž je da Zvezda pregovara sa Borcem

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport i 19. januara

  • 9
Takuma Asano

Foto: Marko Jovanović

Evropska i svetska fudbalska pijaca nastavlja sa radom!

Najvažnije vesti za 19. januar:

 

*Lokomotiva želi Takumu Asana u januaru

*Zvezda ne pregovara sa Borcem oko Srđana Babića

*Nikola Kuveljić je zvanično igrač Visle, a stigao je iz Javora

*Atletiko Madrid ne odustaje od Kavanija

*Šehović prešao u izraelski klub!

*Aleksandar Prijović pred povratkom u PAOK

*Inter odbio ponude Barse i Sitija za Bastonija

*PSŽ rešio da kapariše Kulibalija za leto

*Arsenal u poslednjem "napadu" na Kurzavu

Uživo:

 

23.00 - KRAJ! Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport, vidimo se i narednog dana.

22.50 - Direktor Juventusa Fabio Paratići istakao je da taj klub neće imati nikakvu trampu sa Barselonom.

Podsetimo, u medijima se pominje da će Juve pustiti Bernandeskija u zamenu za Rakitića.

- Ova ideja je bila živa tokom leta, sada nismo imali nikakve razgovore.

22.23 - Hrvatski trener Branko Ivanković novi je selektor Omana!

Ovaj sručnjak je svojevrmeeno bio pomoćnik Ćiri Blaževiću davne 1998. godine, a vodio je i Dinamo i Rijeku.

22.17 - Holandski mediji prenose da će mladi napadač Ajaksa Nikolas Kun (19) otići na pozajmicu u Bajern do kraja sezone.

Možda malo zvuči neobično, ali Holanđani tvrde da Kun nema mesta u Ajaksu i da minute želi da potraži u taboru nemačkog šampiona.

21.53 - Luis Kampos neće napustiti Lil ove zime i preseliti se u Mančester junajted, rekli su čelnici ovog kluba za francuske medije.

21.37 - Nekadašnji reprezentativac Francuske Bakari Sanja (36) navodno pregovara sa Nantom oko ugovora do kraja sezone.

Bivši desni bek Arsenala je trenutno slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Montrealom

21.15 - Španski mediji pišu da je Stefan Mitrović blizu prelaska u Valjadolid!

Stefan Mitrović

Foto: Promo/Zajedno za život

Srpski reprezentativac iza sebe ima odličnu epizodu u Strazburu, na ruci ima i kapitensku traku, ali bi vrlo lako mogao da se vrati u klub za koji je svojevremeno igrao.

20.48 - Ruska Lokomotiva želi da kupi Partizanovog Takumu Asana već ove zime. To je tamošnjim medijima potvrdio menadžer Japanca Nobuaki Tanabe.

- Da, istina je. Lokomotiva želi da dovede Asana već ove zime - rekao je Tanabe za Sport24.

20.29 - Čelnici Milana su poslali jasnu poruku ''kolegama'' iz Pari Sen Žermena: Paketa može u Pariz, ali za 35 miliona evra!

20.03 - Ludogorec je u nedelju prodao poljaka Jaceka Goralskog u Kairat!

Ovaj zadnji vezni je dve i po godine nosio zeleni dres, dobio je zahvalnicu od kluba za sve što je uradio, ali cena transfera nije poznata.

19.39 - Džonatan Kođija je zvanično postao član Al Garafe, odakle je stigao iz Aston Vile.

Iskusni napadač je ove sezone odigrao samo šest mečeva u Premijer ligi, a u Katar je stigao na zahtev Slaviše Jokanovića koji je trener Al Garafe.

 

18.53 - Mančester junajted mora hitno da reaguje posle povrede Markusa Rašforda koji će dva meseca odsustvovati sa terena. Prema informacijama iz Engleske, Đavoli već kuju plan koga da dovedu kao njegovu zamenu.

18.32 - Srpski fudbaler Saša Varga novi je igrač Javora!

Varga je prethodno nosio dres slovenačkog Radomlja, za koji je u prolećnom delu sezone odigrao 19 utakmica i postigao 13 golova, uz još jedan pogodak na tri meča u Kupu Slovenije. Ugovor je potpisan do 2022. godine.

18.15 - Portal oslobođenje.ba prenosi da je Borac iz Banjaluke zainteresovan da dovede Srđana Babića iz Crvene zvezde.

Međutim, prema saznanjima Telegrafa, tu nema istine i crveno-beli ni u jednom trenutku nisu pregovarali sa Borcem, niti imaju u planu, oko potencijalne pozajmice kao što su mediji u BiH preneli.

18.10 - Espanjol je na korak od potpisa Leandra Karbeare iz Hetafea za sumu od devet miliona evra.

Kabreara (28) se Hetafeu priključio u leto 2018. i bio je jedan od ključnih igrača sve ovo vreme. Inače igra na poziciji štopera.

17.51 - Salcburg je u nedelju uradio sjajan posao, jer su uspeli da potpišu novi ugovor sa napadačem Karimom Adejemijem!

Važi za jednog od najvećih talenata što pokauzje interesovanje Barselone i Dortmunda, a ovaj 17-godišnjak se obavezao na vernost do 2024. godine.

 

17.39 - Slovački vezista Matej Oravec napustio je Dunajsku Štredu i postao je čaln Filadelfije!

Ovaj 21-godišnji vezista je treće pojačanje Filadelfije, a prethodno su u MLS ligaša stigli Džamiro Monteiro i Andres Martinez.

17.18 - Britanski ''San'' javlja da je reprezentativac tzv. Kosova Bersant Celina na meti Brajtona koji bi Svonsiju platio 10 miliona funti za njegov transfer.

On je izričita želja menadžera Grahama Portera koji je svojevremeno vodio upravo Labudove.

17.02 - Turska Konja je dogovorila sve uslove sa levim bekom Giljermeom koji je, inače, čklan Jagjelonije.

16.48 - ZVANIČNO! Nikola Kuveljić je novi igrač Visle iz Krakova gde je stigao iz ivanjičkog Javora.

Kuveljić je u Vislu stigao na pozajmicu do kraja polusezone, uz opciju potpisa ugovora na tri godine.

 

16.27 - Čelsi priprema 56.3 miliona evra za Luisa Danka iz Brajtona. Menadžer Plavaca Frenk Lampard bi hteo da pojača i odbranu, pošto je tim iz Londona na početku prelaznog roka pokušavao da kupi i jednog napadača. Dank je igrao 21 utakmicu u Premijer ligi ove sezone i ima 28 godina.

16.07 - Salah će pre da ide iz Liverpula nego Sadio Mane! Ovo tvrdi bivši igrač Redsa Džejms Mekatir, uprkos tome što će Real Madrid probati da "namami" Manea na Santjago Bernabeu na leto. Senegalac ima ugovor sa Liverpulom do 2023. godine.

Sadio Mane, Mohamed Salah, FK Liverpul

Foto: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

15.58 - Bajern Minhen namerava da sačuva mladog Francuza Mikela Kusansa u januaru. Dvadesetogodišnji veznjak je bio u priči u vezi sa prelaskom u Tuluz na pozajmicu, ali je Hansi Flik, novi trener Bavaraca oduševljen onim što je Francuz prikazao i namerava da mu pruži više minuta na terenu.

15.41 - Arsenal insistira na dovođenju Džeroma Boatenga na pozajmicu iz Bajerna kao prelazno rešenje do leta kada klub namerava da pljusne oko 60 miliona evra za Upamekana iz Lajpciga. Mikel Arteta ovaj potez namerava da realizuje kako bi pojačao odbranu jer mu je Kalum Čejmbers povređen.

15.30 - Bugarski Ludogorec je prodao poljskog zadnjeg veznog Jaceka Goralskog Kairatu iz Almatija za milion evra. Poljak, vredan tri miliona evra na tržištu, veći deo dosadašnje karijere je proveo u rodnoj zemlji, a u Almatiju je dobio ugovor do 2023.

15.18 - RAMPA! Rikardo Rodrigez je u procepu. Milanov igrač je odbio ponudu PSV Ajndhovena, a ispostavilo se da zbog pravila finansijskog fer pleja ne može da ide u Fenerbahče. Turski fudbalski savez je stopirao posao prelaska Rodrigeza, a on se ne nalazi u planovima trenera Stefana Piolija.

15.00 - Partizanov Zlatan Šehović prelazi u izraelski klub sa opcijom otkupa!

14.28 - Svonsi je zadržao Džeka Evansa do leta 2021.

 

 

14.21 - Vulvsi su blizu dovođenja Leonarda Kampane iz Ekvadora! Egzotično je ovo pojačanje, 19-godišnjak dolazi iz ekvadorske Barselone uskoro na pregovore kako bi utanačio detalje, a dovoljno je pogledati i ko mu je agent - čuveni Žorž Mendeš.

13.50 - Atletiko Madrid ne odustaje od Kavanija. Urugvajac je dugo željeno pojačanje za popularne Jorgandžije koje ulažu velike napore da napadača angažuju već u januaru. Kako prenosi L'Ekip na adresu PSŽ-a je stigla ponuda od 10 miliona evra. Ipak, RMC Sports tvrdi da je prva ponuda odbijena jer žele da ga zadrže najmanje do juna. Tako će iz Madrida morati da dođe nova, veća ponuda.

13.40 - Za Lukasa Paketu veliko interesovanje je pokazao PSŽ. Ipak, prema italijanskim medijima, on može da ide najmanje za 35 miliona evra.

13.30 - Federiko Kijeza iz Fjorentine je želja Juventusa, prenosi Kalčomerkato. Inter takođe želi ovog momka, ali je bliža Stara dama potpisu. 

13.02 - PSŽ je poslao konkretnu ponudu Kaliduu Kulibaliju, koji može slobodan da napusti Napoli na leto! Zato Parižani žele da budu prvi sa ozbiljnim ciframa, igraču se nudi 12 miliona evra godišnje kako bi poverenje ukazao PSŽ-u.

12.59 - Red Bul Salcburg brine o svojim talentima, Karim Adejemi potpisao je novi ugovor, koji će ga u klubu zadržati do 2024.

 

12.44 - Milan odustaje od transfera! Barem tako tvrdi Riki Masara, direktor kluba. Dovoljni su Zlatan Ibrahimović, Simon Kjer i Asmir Begović, radiće se na pojačanjima samo u izuzetnim slučajevima, ako se otvori neka prilika za manja obeštećenja.

12.40 - Notingem Forest doveo je Adama Dijakabija iz Hadersfilda na pozajmicu.

12.12 - Propao je odlazak Aleksandra Prijovića u Bešiktaš, što je ponovo aktiviralo PAOK! Ostavio je u Solunu Prijović velii trag pre transfera u Al Itihad, a menadžer ekipe Abel Fereira želi da napravi pozajmicu pre kraja januara.

Traži se samo kompromisno rešenje, velika plata je trenutno kočnica, baš kao što je bio slučaj sa Bešiktašom. Sigurno je samo da bi ultrasi PAOK-a rado videli opet Prijovića, dao je 55 golova na 87 mečeva i doprineo osvajanju titule.

11.50 - Šangaj SIPG ne odustaje od Miloša Degeneka iz Crvene zvezde, ali kočnica je malo obeštećenje! Dva miliona evra je na stolu Crvene zvezde, koja ne pristaje na manje od tri miliona. Degenek je stub odbrane, ima velike zasluge za ulazak u Ligu šampiona, po povratku iz Al Hilala. Ova arapska epizoda trajala je pola godine i možda bi bilo previše da opet ode posle polusezone u klubu, naročito za manje obeštećenje od traženog.  Takođe, sam Degenek ima želju da ostane i osvoji duplu krunu.

Video: Degenek o svojim željama za 2020: Voleo bih da osvojim i Kup i titulu

11.16 - Sevilja se našla na spisku klubova koji žele Matijasa Vesina iz Intera. Urugvajac je došao u Milano iz Fjorentine, a sada ga žele Španci, prenosi Korijere delo Sport. Čak je i sportski direktor Sevilje Monći rešio da preduzme sve kako bi se ovo završilo do kraja januara. Neće biti lako, interesuju se Everton, Totenhem i Milan.

10.56 - Arsenal je rešio da ipak izdvoji šest miliona funti kako bi doveo Lejvina Kurzavu iz PSŽ-a, iako njemu ugovor sa Parižanima ističe na leto. Preostalo je da se transfer finalizuje, ukoliko trener Tomas Tuhel to aminuje. Davao je nemački trener signale da bi želeo da Kurzava ostane, a to bi dodatno otežalo posao Arteti, koji zbog povreda ne računa na Tirnija i Kolašinca.

10.30 - Barselona i Mančester siti pikirali su defanzivca Intera Alesandra Bastonija! Talentovani 20-godišnjak je prošao kroz akademiju Atalante i poslao je Dijega Godina na klupu, pa je na ceni internacionalno. Bastoni je "masno" plaćen, 31 milon je otišao u kasu Atalante 2017, pa klub nema nameru da ga prodaje, jer trenutne ponude nisu bile unosne, Siti je čak hteo da u razmenu uključi Kansela.

10.23 - Strahinja Pavlović obeležio je ovu zimu transferom u Monako. Za Telegraf, dao je veliki intervju u kom je detaljno opisao sve što mu se desilo od pregovora sa Laciom do dolaska u Kneževinu.

10.20 - Već smo vam pisali o interesovanju Evertona za Emrea Džana, a sada je poznato i koja suma je u pitanju kada pregovaraju Karamele i Juventus. Stara dama raži 35 miliona evra, stari italijanski lisac Karlo Anćeloti sada ima zadatak da ubedi upravu da je ovo pravi potez!

Video: Pavlović o Partizanu, derbiju, kako se nosio s ponudama velikih klubova

Neprijatno je navijačima Mančester Junajteda da gledaju tabelu Premijer lige - Liverpul ima čak 27 bodova više, a Đavoli danas (17.30) gostuju upravo najvećem rivalu koji je u istorijskoj formi. Kec na Enfildu je 1,40, što dovoljno govori koliko je Liverpul bolji, a dvojka plaća čak 8,50! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kespa

    19. januar 2020 | 12:18

    A koliko ocekujete da daju za standardnog stopera ekipe koja je primila 20. golova na sest utakmica u LS? I primila bi jos bar 10. da nije bilo Borajna na golu. Cinjenica je da je decko bolji od Milunovica, ali nista vise nego prosecan igrac i za Zvezdine standarde, to sto je veliki Delija ne cini ga boljim fudbalerom.

  • lepi

    19. januar 2020 | 12:19

    3mio za Degeneka je malo ljudi 6mio najmanje, najspremniji i najbolji defanzivni igrac u CZ

  • Realno

    19. januar 2020 | 12:09

    Degenek i ne vredi vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA