≫ 

Transferi: Stanković dobio prvo pojačanje u Zvezdi, Partizan na probu doveo špica!

Hvala što ste pratili Telegrafov blog uživo, družite se sa nama i u utorak 21. januara

  • 6
Seku Sanogo

Printskrin: Instagram/sanogo_sekou_junior

Najvažnije vesti za 20. januar:

 

* Napadač na probi u Partizanu: Škrbić se dokazuje MIloševiću

* Sanogo je novi fudbaler Zvezde

* I Čelsi se uključio u trku za Kavanija

*Još jedan demant iz Partizana: Asano nije na prodaju

*Danijel Podense na izlaznim vratima Olimpijakosa za 30 miliona

*Levi bek Lenart Čibora stiže u Atalantu za 4 miliona

*Zenit želi napadača Uniona Sebastijana Andersona

*Inter dogovorio novo pojačanje: Vezista Čelsija u utorak na lekarskim pregledima

*Leandro Kabrera zvanično pojačao Espanjol

*Pajtim Kasami blizu dolaska u Osijek

*Espanjol tražio od Reala da mu pozajmi Rejnijera

*Zvezda želi vezistu Bolonje Godfreda Donsaha

Tok dana:

 

23.00  - Marko Pjaca ide iz Juventusa u Kaljari, tačnije, na pragu je prelaska. Dobio je "zeleno svetlo" od svog kluba i pojačanje Stare dame od 23 miliona evra će posle skoro četiri godine u Torinu otići. Pjaca je bio na pozajmicama u Fiorentini i Šalkeu, a mučio je muke sa povredama.

22.47 -  Umar Sadik ostaje u Partizanu za ugovor  od dva miliona evra? Tako prenosi Kalčomerkato... Sadik je već potpisao ugovor sa crno-belima na tri godine, a Telegraf je pisao da se srpskom klubu više isplati da ga kupi na leto nego sada.

22.25 - Levo krilo Džejmi Marfi napušta Rendžers i prelazi u Barton Albion, odnosno iz škotskog "Premijeršipa" ide u treću englesku ligu. Doduše, Marfi ide na pozajmicu do kraja sezone, kada mu ističe ugovor sa matičnim klubom.

22.05 - Štoper Revolušna Samba Kamara ostao je bez kluba, dok je Donis Avdijaj promenio sredinu. Krilni igrač sa Kosova i Metohije je iz Trabzonspora prešao u škotski Harts u besplatnom transferu.

21.42 - ZVANIČNO! Mbvana Samata, centarfor Genka odlazi u Aston Vilu i to za solidnih 11.7 miliona evra.

 

Samata je potpisao ugovor na četiri i po godine, nakon što mu je odobrena radna viza za međunarodne igrače. On je za Genk ove sezone dao deset golova u svim takmičenjima, uključujući i onaj protiv Liverpula u Ligi šampiona. On je tada kao kapiten svog tima nadskočio Džejmsa Milnera i glavom zatresao mrežu Redsa.

21.24 - Džon Guideti iz Alavesa ide u Hanover na pozajmicu. Bivši igrač Mančester Sitija će u Nemačkoj biti makar do juna.

 

21.15 - Brazilski napadač Adrijano (ne Imperator Adrijano), pronašao je angažman u korejskom Seulu. On je došao kao slobodan igrač, posle angažmana u Jeonbuku, a tokom karijere je igrao za Fluminense i Palmeiras.

20.59 - POZAJMICA! Karl Toko Ekambi otišao je iz Viljareala u Lion na pozajmicu. Ovaj posao objavili su iz francuskog kluba, a sama pozajmica će Francuze koštati četiri miliona evra.

 

20.40 - Dijego Karlos iz Sevilje može iz Andaluzije za 75 miliona evra? Deo jedne od najboljih odbrana u Španiji navodno je zainteresovao Liverpul i Real Madrid. Ovo bi bio opasan posao za Sevilju, pod uslovom da velikani "zagrizu" jer je 26-godišnji štoper plaćen 15 miliona evra pre samo šest meseci kada je došao iz Nanta.

20.21 - Promene u Milanu? Suso je tražio da ide, a prema pisanju italijanskih medija, već postoje dva kluba koja čekaju u redu. Reč je o Juventusu i Sevilji. Suso je u ponedeljak bio na sastanku u klubu sa svojim menadžerom, zadržao se 45 minuta i tada navodno tražio transfer. Problem bi mogao da bude otkup (ne manji od 25 miliona evra), a jedino bi Roma mogla da uskoči razmenom koja bi uključila Džengiza Undera.

20.09 - Levi bek Kahu napušta portugalsku Bragu i vraća se u rodni Brazil. On će tamo zaigrati za Gojas. Dvadeset četvorogodišnjak je u Bragi bio na pozajmici koja je krajem decembra istekla i sada se vraća u matični klub.

19.55 - Franc Brorson napušta Malme i odlazi u Esbjerg, pa će iz Švedske otići put Danske na pozajmicu.

Italy Soccer Champions League

Foto: Tanjug/Ap

19.43 - Holandski vezista Doni Van de Bek negirao je da je bilo šta potpisao i dogovarao sa Real Madridom. Mediji su preneli da će saigrač Dušana Tadića iz Ajaksa na leto u Kraljevski klub, a spekulisalo se i da je Real za to spremio 55 miliona evra. "Ništa nije zvanično i nisam potpisao ugovor. Situacija se nije menjala tokom sezone. Oba kluba su velika (Real Madrid i drugi zainteresovani, Mančester junajted), ali veliki je i Ajaks", kaže Van de Bek.

19.30 - Mihael, brazilsko levo krilo ide iz Gojasa u Flamengo! Dvadeset trogodišnji momak po potrebi može da igra i levo, a u tim prvaka Južne Amerike dolazi za 7.5 miliona evra! Da li ovo znači kadrovske promene i odlaske iz Flamenga?

19.13 - Hrvatski internacionalac Lovre Kalinić ide iz Aston Vile u Tuluz. Kalinić u Ligu 1 ide na pozajmicu, a Vila je tako dala sav prostor Pepeu Reini koji je već debitovao u dresu novog kluba.

 

18.58 - ZVANIČNO! Bolonja je dovela Emanuela Vinjata. Tim Siniše Mihajlovića se pojačao 19-godišnjim ofanzivcem Kjeva iz Verone. Na ovom transferu se radilo već neko vreme, ali je sada zvanično objavljen.

18.35 - PAO POTPIS! Amir Rahmani, fudbaler poreklom sa Kosova i Metohije, rođen u Prištini, pojačava Napoli, javljaju Italijani. Rahmani je do sada igrao za Veronu sa Darkom Lazovićem. U Veronu je stigao kao štoper Dinama iz Zagreba jula prošle godine. Navodi se cena od čak 14 miliona evra!

 

18.26 - Viktor Mozes u utorak na pregledima u Milanu, Inter je dogovorio njegov prelaz sa Čelsijem, prvo pozajmica, a onda i otkup za deset miliona evra!

18.13 - Brazilac Paulinjo, dosadašnji igrač Hapoel Ber Ševe raskinuo je saradnju sa ovim klubom i traži novi angažman.

17.54 - EKSKLUZIVNO! Kako Telegraf saznaje, Miljan Škrbić će imati nedelju dana da se dokaže treneru Partizana Savi Miloševiću, čiji je tim trenutno na pripremama. On je slobodan igrač koji je do sada prošao kroz Crvenku, OFK Beograd, Krško i Girsunspor.

17.40 - Ivan Pešić, levo krilo Dinama iz Bukurešta prekinuo je saradnju sa svojim klubom i sada traži novi angažman.

17. 25 - ZVANIČNO: Real Madrid ozvaničio je potpis osamnaestogodišnjeg fudbalera sredine terena Rajnera. On dolazi iz Flamenga u transferu vrednom 30 miliona evra. Ugovor je potpisan do 2026. godine.

 

16.57 - Zvezda ima novog fudbalera! Seku Sanogo je dogovorio sve detalje o prelasku na Marakanu.

16.24 - Mančester Siti i Barselona poslali su ponude Interu za centralnog veznog fudbalera Alesandra Bastonija. Obe su glatko odbijene.

16.20 - Prema pisanju pojedinih britanskih medija, Bajern Minhen i Borusija Dortmund bore se za potpis odbrambenog fudbalera Real Madrida Akrafa Hakimija.

16.10 - Sporting iz Lisabona dogovorio je dolazak slovenačkog fudbalera Andreaža Šporara. Ugovor bi trebalo da bude potpisan na 4.5 godine.

 

15.55 - Posle povrede Markusa Rašforda upaljen je "crveni alarm" na Old Trafordu, pa je tako San Sport napravio "listu za spas sezone" na kojoj su srpski internacionalac Luka Jović, kao i još četvorica napadača, i to Edinson Kavani, Fernando Ljorente, Aleksis Sančez i Olivije Žiru. Solskjer na raspolaganju ima samo Marsijala, kao i neiskusne Grinvuda i Dena Džejmsa, a pitanje je može li i na koji način dovesti nekog od fudbalera sa pomenute liste.

Kada je reč o Joviću, San navodi da bi Real mogao da pristane na pozajmicu i da bi to bilo najbolja opcija za sve tri strane.

15.35 - Britanski Telegraf prenosi da se Aleksis Sančez ne vraća sa pozajmice iz Intera u Mančester junajted kako bi zamenio povređenog Markusa Rašforda. Glavni razlog je činjenica da u ugovoru o pozajmici dve strane nije navedena opcija povratka sa pozajmice. Čileanac ostaje među Neroazurima do kraja sezone.

Aleksis Sančez

Foto: AP/Tanjug

15.25 - Menadžer Čelsija Frenk Lampard istakao je da izuzetno ceni napadača PSŽ-a Edinsona Kavanija, kao i njegov mentalitet. Britanski mediji prenose da je Lampard otvorio mogućnost dovođenja Urugvajca u redove Plavaca. Na ruku mu ide i činjenica da je Kavani izrazio želju da napusti Parižane. Interesovanje za napdača je do sada pokazao Atletiko Madrid, a ostaje da se vidi da li će se tridesetdvogodišnji Kavani odlučiti za Madrid ili London.

14.55 - Goran Zakarić, nekadašnji vezista Partizana, nalazi se na meti banjalučkog Borca!

Zakarić je jesen proveo u Rumuniji, ali nije zadovoljio čelnike Univerzitatee iz Krajove.

14.43 - Partizan je još jednom demantovao da Japanac Takuma Asano nije na prodaju.

14.20 - Olimpijakos je blizu toga da proda vezistu Danijela Podensa za neverovatnih 30 miliona evra, što bi bio rekordan transfer u Grčkoj!

Klub koji je zainteresovan jeste Vulverhempton koji ima odlične veze sa poznatim menadžerom Žoržom Mendešom.

14.02 - Đenova je poslala nemačkog fudbalera Sinana Gumusa u Antaliju do kraja sezone.

Gumus je u Đenovu stigao letos iz Galatasaraja kao slobodan igrač, ali nije opravdao očekivanja. Odigrao je svega 95 minuta.

13.56 - Britanski Tajms javlja da je Nabil Bentaleb na medicinskim pregledima u Njukaslu za koji će igrati kao pozajmljen igrač Šalkea do kraja sezone.

13.44 - Pomalo neočekivano se pojavila informacija da je Inter ponovo zainteresovan za Luku Modrića, i to da ga dovede već na zimu kkao bi ''oteo'' titulu Juventusu.

13.27 - Italijanski mediji tvrde da će Milan uskoro poslati ponudu Viganu za levog beka Entonija Robinsona kog vide kao zamenu za odlazaćeg Rodrigeza!

13.10 - Levi bek Kristofer Petersen igraće za Utreht do leta kao pozajmlje igrač Svonsija!

 

12.59 - Radnički vratio iskusnog golmana Borivoja Ristića! Letos je otišao u grčki AEL, ali se u Niš vraća kao slobodan igrač.

- Otišao sam u Grčku kako bih rešio neke porodične stvari, ali nije ispalo tako, pa sada osećam veliko zadovoljstvo što sam se vratio u moju drugu porodicu, a to je Radnički. Kada sam odlučio da se vratim u Srbiju, nisam imao dilemu koji će to klub biti. Očekujem da nastavim tamo gde sam stao prošle sezone - izjavio je Ristić.

12.50 - Iako ga traži pola Evrope, Timo Verner želi samo u Liverpul! Ali tek na leto, trvdi Bild. Inače, ovaj nemački reprezentativac je na 18 mečeva dao 20 golova za Lajpcig.

12.33 - Švajcarski Blik javlja da je Salcburg zainteresovan za mladog  krilnog vezistu Bazela Nou Okafora koji ima 19 godina.

 

12.19 - Izgleda da se Atletiko okrenuo Arsenalovom Aleksandru Lakazetu nakon što su im propali pregovor sa Edinsonom Kavanijem. Međutim, daleko od toga da su definitivno odustali od Urugvajca.

12.12 - Atalanta je dogovorila transfer levog beka Heraklesa Lenarta Čibore za četiri miliona vera

Tako barem tvrdi transfer guru Đanluka Di Marcio.

 

12.06 - Belgijski mediji tvrde da bi hrvatski golman Lovre Kalinić mogao da pojača Genk ove zime!

11.51 - Golman Vest Hema Roberto blizu je prelaska u Alaves na pozajmicu do kraja sezone.

11.43 - Nemački Kiker prenosi da je Zenit zainteresovan da ove zime kupi napadača Uniona Sebastijana Andersona!

U igri je i Valensija, a sve zbog činjenice da je Anderson na 18 mečeva u Bundes ligi dao osam golova.

11.28 - Napadač Amijena Serhu Girasi mogao bi da "zavadi" Aston Vilu i Lester koji se bore za njegov potpis.

On je na 16 mečeva u Ligi 1 dao četiri gola, a letos je stigao iz Kelna.

11.06  - Urugvajski napadač Edinson Kavani zatražio je od čelnika PSŽ-a da napusti klub tokom januara!

Kavaniju ugovor ističe u junu, ali ne želid a čeka leto kkao bis e transfer realizovao. Inače, Kavani je na meti Atletika i Mančester junajteda.

10.55 - Američki golman Kevin Silva napustio je Harts i potpisao je ugovor sa Torontom!

Silva je u Škotsku došao 2018. godine, ali je igrao za rezerve. Zatim je jesenas igrao za Toronto II na pozajmici i ovaj klub je odlučio da ga angažuje.

10.41 - Sada se i Mančester Siti uključio u trku za transfer Bruna Fernandeša! Građani navodno nude Sportingu 86 miliona funti, što je više od onoga što daje Mančester junajted.

10.35 - ZVANIČNO! Doskorašnji defanzivac Hetafea Leandro Kabrera zvanično je novi igrač Espanjola!

Tim iz Barselone je platio klauzulu u visini od devet miliona evra.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RCD Espanyol de Barcelona (@rcdespanyol) on

 

10.29 - Nekadašnji napadač Fulama i Olimpijakosa Pajtim Kasami mogao bi u januaru da pojača Osijek!

Kasami trenutno igra za Sion,  a javnost u Srbiji ga pamti po tome što je svojevremeno pozdravio Delije ispod severne tribine.

10.10 - Arsenal će u januaru pokušati da završi pozajmicu Džeroma Boatenga, dok će isovremeno raditi na transferu defanzivca Lajpciga Dajoa Upamekana za 50 miliona funti.

10.02 - Dejli Mejl tvrdi da je Liverpul "naciljao" mladog 17-godišnjeg vezistu Nice Pedra Brazaa!

Brazao igra za U 19 reprezentaciju Portugalije i i te kako je zanimljiv PSŽu-u koji je takođe pokazao interesovanje.

09.52 - Italijanski mediji tvrde da će Kristijan Eriksen uskoro pojačati Inter koji namerava da iskoristi Danca već za meč sa Kaljarijem 26. januara.

09.35 - Iako još nije ni ''sleteo'' u Španiju, Espanjol je od Reala tražio da mu pozajmi Brazilca Rejnijera!

Najnovije pojačanje ''kraljevskog kluba'' iz Flamenga u Espanjolu vide kao rešenje problema u borbi za opstanak. Podsetimo, Rejnijer je planiran da igra za B tim Reala (Kastilju), dok se ne adaptira na Španiju.

09.32 - Votford je ušao u trku sa Lionom oko dovođenja Hasana Kamare iz Remsa!

Ovaj 25-godišnji levi bek iza sebe ima sjajnu polusezonu i Votford, za razliku od Liona, želid  aga dovede već u januaru.

09.28 - Nemački stručnjak Rajan Babel dobio je otkaz u Vestern Sidnej Vonderersima.

 

09.25 - Napadač Nikola Ašćerić raskinuo je ugovor sa Mačvom i slobodan je u izboru nove sredine.

09.20 - Dobro jutro i dobrodošli u Telegrafov blog uživo posvećen transferima. Za početak vest da je Crvena zvezda zainteresovana za vezistu Bolonje Godfreda Donsaha!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    20. januar 2020 | 14:35

    Sinan Gumuš NEMACKI FUDBALER A HITLER NEVERA !!! 😂😂😂

  • 534

    20. januar 2020 | 18:07

    Zvezda kupuje samo veziste. Čini mi se da će taktika u nastavku prvenstva biti: ko predje centar da mu umre majka.

  • trener

    20. januar 2020 | 14:08

    Crvena Zvezda je zainteresovana i za Mesija, Ronalda, Sadika....? Sta, zar nije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA