≫ 

Zvezda dovela prvo pojačanje: Sanogo je novi igrač crveno-belih

Tim Dejana Stankovića dobija iskusno pojačanje u veznom redu

  • 36
Seku Sanogo Foto: Young Boys

Fudbaler iz Obale Slonovače Seku Sanogo , jedna od glavnih meta Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, potpisao je ugovor sa timom iz Ljutice Bogdana. 

Naime, kako saznaje Telegraf, fudbaler je u Beogradu sa svojim menadžerom Đanlukom Di Domenikom tokom ponedeljka dogovorio i definisao sve  finansijske detalje sa crveno-belima. Već tokom utorka, očekuje se da fudbaler prođe lekarske preglede posle kojih će ugovor postati validan.

Takođe, shodno dogovoru dve strane on će u Beogradu ostati narednih godinu kao pozajmljeni igrač Al Itihada, a predspotavlja se da je uključena i mogućnost otkupa njegovog ugovora.

 
 
 
View this post on Instagram
We did it🙌💛🖤 #sohappy😊A post shared by Sanogo Sekou Junior (@sanogo_sekou_junior) on

Da podsetimo, Telegraf je već pisao o momku koji je bio želja Partizana, ali je bio skup crno-belima. Sanogo je tokom karijere igrao i za Lozanu, Tun i Jang Bojs, iz kog je i došao u Saudijsku Arabiju minulog januara za pet miliona evra.

Sanogo ima 30 godina i za tim Al Itihada je do sada ukupno odigrao 19 utakmica u svim takmičenjima i dao jedan gol uz dve asistencije.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    20. januar 2020 | 17:04

    Brutalno dobar igrac i veliko pojacanje

  • Džeko

    20. januar 2020 | 17:30

    Samo neka igra Sanogo a ne Saruko

  • Red star

    20. januar 2020 | 17:13

    Koliko smo para dali za ovog cirkuzanta???Koliko sje kostao kada glodari nisu ni razmisljali o njemu kada su culi cenu???Ovaj mi mirise na novog la paru,kanjasa,zandera,jevtovica,kafua,jirku i ostale ko ce ih sve popamtiti???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA