≫ 

Italijani kažu: Sadik ostaje u Partizanu za platu od dva miliona evra?

Kalčomerkato javlja da srpski klub rešava njegovo pitanje krajem meseca ili početkom sledećeg

  • 24
umar sadik

Foto: MN Press

Nametnuo se 22-godišnji Umar Sadik ove sezone jer je pogodio mrežu 16 puta na 30 utakmica, a za to vreme u Superligi i Ligi Evrope, te kvalifikacijama za ovo takmičenje asistirao još 12 puta.

Dečko koji je praktično "oteran" iz Džerardovih Rendžersa povratio je svoju tržišnu vrednost od pre dve godine kada je vredeo dva i po miliona.

Sve ovo navelo je italijanski Kalčomerkato da se pozabavi Nigerijcem iz Kadune i navede kako će dogovor Rome i Partizana "da padne" krajem januara ili početkom februara.

Osim toga, isti medij piše i kako će Sadik dobiti novi ugovor na četiri godine, po kom će zarađivati pola miliona evra godišnje, što znači da bi naposletku dobio ukupno dva miliona, ako se okolnosti ne promene.

Podsećamo da je Telegraf nedavno pisao o tome kako je sa Sadikom potpisan trogodišnji ugovor, ali i zbog čega se srpskom klubu više isplati da ga kupi na leto.

Bilo kako bilo, da je Sadik bio iole efikasniji, lansirao bi sebe još jače među traženije skrivene bisere ovog prelaznog roka.

I ovako je za sada bilo ponuda (deset miliona iz Katara), mada su iz struke crno-belih naveli kako ga ne bi puštali za manje od 15 miliona evra.

Video: Ovacije za Sadika posle drugog gola Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • akron

    21. januar 2020 | 02:15

    Bolji fejsal mulić

  • petar

    21. januar 2020 | 07:11

    Za platu koliku godisnju koliko ima novo pojacanje Zvezde. Samo, za koliko ce vuciceva zvezda prodati tog igraca., a za koliko Partizan Sadika?

  • Pa dobro

    21. januar 2020 | 07:04

    Manja plata nego van la para, grobisi su jos i dobro prosli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA