≫ 

Partizan vodio, promašivao, Poljaci kaznili crno-bele za remi u Turskoj!

Dobar test za tim Save Miloševića

  • 40

Posle drugog tima Partizana koji je igrao protiv Vitorula ujutru, najjači tim crno-belih od 14 časova odmerio je snage sa poljskom Krakovijom, a meč je završen nerešenim rezultatom - 1:1.

Strelac za tim Sava Miloševića bio je Tošić u 61. minutu, a za Poljake Vesternicki iz penala u 86. minutu.

Partizan je poveo u 61. minutu pošto je Suma sjajno iskontrolisao loptu u kaznenom prostoru, savršeno uposlio Tošića, a ovaj isto tako mirno i skoncentrisano pogodio dalji ugao gola Krakovije - pogodak možete videti u videu u vrhu izveštaja.

Meč je inače protekao u "tvrdom" odmeravanju snaga, nije bilo previše "lepote", makar je to bio sadržaj prvog poluvremena u kojem je prednjačio snažni Šćekić dominacijom u gotovo svakom duelu na sredini terena.

Vredi reći da je Asano zamenjen još u prvom poluvremenu, u pitanju je lakša povreda, a Marković je zaigrao umesto Japanca.

Ipak, najveća promena u igri Partizana desila se ulaskom Sume, čija je fudbalska inteligencija i umešnost sa loptom pravila razliku u nastavku. Gvinejac je u 51. minutu savršeno uposlio Sadika, a ovaj kao i mnogo puta dosad u takvim situacijama - promašio "nepromašivo"!

Bila je to dotad najbolja šansa na utakmici, a osim toga Partizan je u tom momentima u potpunosti preuzeo inicijativu, pokazao da je daleko bolji tim od Krakovije.

Dominaciju je krunisao u 61. minutu na već opisan način, a kada je delovalo da Partizan vlada situacijom, Brežančić je nesmotreno faulirao igrača Krakovije u kaznenom prostoru. Vesternicki je preuzeo odgovornost, dobro nanišanio i pogodio mrežu Stevanovića.

Zanimljivo, Partizan je dva minuta kasnije mogao ponovo do vođstva, veliku šansu imao je tada Ivanović, ali je i on, poput Sadika ranije, promašio "zicer".

PARTIZAN – KRAKOVIJA 1:1 (0:0)

(Tošić 60 – Vistenicki 84)

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Tošić, Natho, Asano – Sadik. Igrali su još: N. Stevanović, Marković, Suma, Brežančić, F. Stevanović, Lutovac, Škrbić, Smiljanić, Ivanović.

KRAKOVIJA - prvo poluvreme: Peškovic, Rapa, Helik, Jablonski, Ferareso, Gol, Hanka, Rakoč, Lošaj, Souza, Lopes. Drugo poluvreme: Hroso, Strožik, Ditijatijev, Siplak, Peštka, Dimun, Vdovjak, Van Amersfort, Luišiuš, Pik, Vestenicki. Igrali su još: Vild, Pjenčak, Lopez, Čečarić, Pišček.

srpski novinari Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šuko

    22. januar 2020 | 19:12

    Gde promašivao nisu imali samo1 šansu

  • PIK

    22. januar 2020 | 15:36

    PA KAKO SE SADIK OBRUKAO ,KAD VREDI 10_20 MILIONA DINARA .

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. januar 2020 | 14:32

    Какви аматери. Да им нису судије, не би било -11, него бар дупло

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA