≫ 

Transferi: Partizan u Turskoj dočekao prvu "lastu", Eriksen nikad bliži Interu, Olmo u Bundesu!

Ovo su bile najvažnije transfer vesti za petak, 24. januar

  • 4
Totenhem, Kristijan Eriksen Foto: Tanjug/Ap

Najvažnije vesti za 24. januar:

* Partizan je doveo napadača Bojana Matića iz Vojvodine

* Marko Petković potpisao za Tondelu

* Brajton je otkupio Erona Muja iz Hadersfilda

* Lijanko Vojnović pred transferom u Galatasaraj

* Kristal Palas dovodi Janika Fereiru Karaska

* Barselona krade Eriksena Interu?

* Partizan je dočekao prvo pojačanje, crno-belima se u Antaliji pridružio doskorašnji napadač Vojvodine Bojan Matić

* Totenhem i Inter konačno pronašli "zajednički jezik" za Eriksena - tako je zvašrena najduža transfer priča januara

* Atletiko spremio 80 miliona evra za Kavanija

* Inter poslao Lazara na pozajmicu u Njukasl

Uživo

21:23 - Hrvat Filip Bradarić (28) pozajmljen je španskoj Selti, pošto je odradio sezonu pozajmice i u splitskom Hajduku. Reprezentativac "kockastih" , član vicešampiona sveta iz Rusije, pod ugovorom je sa Kaljarijem.

21:00PSŽ i Juventus intenzivirali su pregovore za razmenu Lejvina Kurzave i Matije De Šilja, pišu Lekip i Skaj Sport Italia. Isti izvori navode da su dve strane na "istom kursu" te da bi sporazum mogao da se zaključi u naredna dva do tri dana. Navodno, Kurzava je već "glavom" u Torinu nakon jasnih signala pregovaračkih strana. Navodi se da je ovaj transfer je došao "pravo niotkuda", ali se razvija iznenađujuće brzo. 

20:15Ima neka tajna veza između Kevina Bonifacija (23), Torina i Spala. Štoper koji je četiri sezone bio član "Bikova", dve proveo na pozajmici u Spalu, pa onda još jednu u tom klubu kao njihov igrač, a onda se letos vratio u Torino - opet je u Spalu! Nije se snašao za šest meseci na severu, pa će opet da pokuša u dobro poznatoj sredini.

20:00 - Oklevanje Intera sa transferom Olivijea Žirua mogla bi da iskoristi Barselona, prenosi katalonski Sport. Francuz nije u planovima Frenka Lamaprda, već izvesno vreme vaga gde će dalje, a povreda Suareza bi mogla da ga "usmeri" pravo u tabor "blaugrane".  Katalonci su intenzivirali potragu za napadačem koji bi bio alternativa za Urugvajca koji će pauzirati četiri meseca.

19:29 - ZAVRŠENO! Bojan Matić je novi napadač Partizana. Ono što je Telegraf najavio još tokom dana, u večernjim satima je dobilo i zvaničnu potvrdu pošto cu crno-beli dočekali doskorašnjeg golgetera Novosađana u svojoj bazi u Antaliji.

milošević i matić Foto: Telegraf.rs

19:10 - Fulam je obnarodovao da je završio pojačanje, u pitanju je napadač Bobi Dekordova-Rid, koji stiže iz Kardifa za sumu od 7.5 miliona funti. Ugovor je potpisao do 2023. godine.

18:35 - Mateo Politano napokon je našao sebi novog poslodavca, posle propalog transfera u Romu. Napoli se pojavio kao opcija, i mada je Politano u startu bio protiv prelaska u San Paolo, desile su se određene promene kod njega, pa će ipak, kako prenosi Skaj Sport Italia, završiti kod Đenara Gatuza u ekipi. "Neroazuri" će od ove prodaje inkasirati 25 miliona evra, a deo te sume, kako se navodi, iskoristiće da konačno plate Čelsiju za Olivijea Žirua.

18:15Transfer saga januara se, izgleda, privodi kraju! Kristijan Eriksen nikad nije bio bliži Interu, pošto je postignut najveći pomak u pregovorima dve strane (Totenhema i italijanskog kluba). Danac je još pre nekoliko dana sve dogovorio sa "neroazurima", "kočilo" je na relaciji klub-klub, a i to je danas otklonjeno. Naime, Pevci su od početka tražili 20 miliona evra za "slobodu" igrača kome ugovor ističe u junu, Inter je nudio 15, da bi se na kraju "našli" na 18.

Đovani Lo Selso, Totenhem kristijan Eriksen spakovao je kofere i seli se iz Londona u tabor Intera Foto: AP/Tanjug

17:29 - Gde je, šta radi Fabio Koentra0? Eks fudbaler Benfike i Reala trenutno je bez kluba, pošto je odradio ugovor sa Rio Aveom. Italijanski mediji ga "povezuju" sa Fiorentinom i Bolonjom.

17:21 - Real Madrid, Granada i Vulverhempton postigli su dogovor u vezi sa transferom Hesusa Valjeha (23), koji će seriju pozajmica nastaviti u klubu iz Andaluzije. Valjeho je 2015. potpisao ugovor na pet godina sa Madriđanima, a to vreme je uglavnom provodio u drugim klubovima na pozajmicama: Saragaosa, Ajntraht, Vulverhemton... Sreću će sada pokušati da nađe u Granadi.

16:56 - Napadač "B" tima Barselone Alehandro Markez nalazi se u Torinu gde zaršava detalje transfera u Juventus. Njemu ugovor sa Kataloncima ističe na leto, nije bio zainteresovan da ga produži, a Juve se javio i iskoristio situaciju. Ostaje da se vidi da li će momak rođen pre 21 gosinu u Venecueli uspeti da se izbori za minute u taboru šampiona Italije. 

16:41 - Mađarski napadač rodom iz Sente Nemanja Nikolić interesantan je brojnim klubovima od kako je završio priču sa Čikagom. Olimpijakos i Bešiktaš bi ga rado videli u svojim redovima, ali sve se više priča i o Kristal Palasu kao mogućoj destinaciji za momka koji je najproduktivnije godine svoje karijere proveo u Legiji.

16:15 - ZVANIČNO! Valentino Lazaro (23) kompletirao je transfer u Njukasl iz milanskog Intera. U pitanju je pozajmica do leta, uz opciju da Svrake imaju pravo preče kupovine za šest meseci - za 25 miliona evra. Lazaro je potisnut u drugi plan dolaskom Mozesa i Janga, pa je selidba bila logičan potez. Njega je Inter letos kupio od Herte za 22 miliona evra, međutim Lazaro nije uspeo da se nametne Konteu.

15:44 - Novi igrač Voždovca danas je postao Ivan Milosavljević. Vezista rođen 2000. godine će u narednih šest meseci nastupati za Voždovac kao pozajmljen igrač Partizana. Milosavljević je promovisan u prvi tim crno-belih kao jedan od najtalentovanijih izdanaka. Za sada je sakupio pet nastupa u prvom timu crno-belih, a potrebno iskustvo za nastavak karijere tražiće na "krovu".

15:14 - Bojan Adžić (17), dosadašnji desni bek Partizana, prešao je u Čukarički. Ovaj talentovani fudbaler biće od velike koristi novom treneru kadeta belo-crnih Saši Kljajiću u nastavku trke za bodove u Kadetskoj ligi Srbije. Adžić je reprezentativac Crne Gore do 17 godina.

14.43 - DOGOVORENO! Milan Baroš (38) ne pomišlja na odlzak u penziju. Legendarni Čeh je napustio Banjik iz rodne Ostrave i potpisao ugovor sa turskom Bursom.

14.30 - Dani Olmo je stigao u Lajpcig. On će tokom večeri biti promovisan kao novi fudbaler lidera Bundeslige i rekordna prodaja Dinama iz Zagreba.

14.24 - Fiorentina je započela pregovore sa Udinezeom oko dovođenja veziste Rolanda Mandragore. Viola nudi 15, dok Zebre traže 20 miliona evra, a u posao bi mogla da se umeša i Roma koja želi ovog fudbalera.

14.03 - Uz dopunu da bi pozajmica Slimanija na Old Trafordu mogla da košta oko 6 miliona evra, informacija Skaja da u Mančester Junajtedu razmatraju i povratak Nigerijca Odiona Igala iz Kine. Nekadašnji napadač Votforda takođe bi mogao da dođe na pozajmicu.

13.50 - Najnovije informacije iz Italije kažu da je Fenerbahče završio transfer Rikarda Rodrigeza iz Milana (pozajmica s pravom otkupa za 5 miliona evra) što će otvoriti Rosonerima mogućnost da dovedu Amerikanca Entonija Robinsona iz Vigana takođe na pozajmicu.

13.41 - Očajni Mančester Junajted poseže za očajnim merama, a jedna od nijih je Islam Slimani. Alžirac, fudbaler Lestera na pozajici u Monaku mogao bi da stigne na Old Traford do kraja januara.

13.30 - SAZNAJEMO! Partizan je doveo napadača Bojana Matića iz Vojvodine!

13.23 - DOGOVORENO! Danski šampion Kopenhagen obezbedio je prvo pojačanje za sledeće leto. Radi se o talentovanom napadaču Mikelu Kufmanu (19) koji stiže iz Alborga i postigao osam golova ove sezone.

13.00 - Stiven Bergvajn se prošlog leta dovodio u vezu s Bajernom i još nekim velikanima, ali je ostao na kraju u Ajndhovenu. Ove zime javio se Lester koji želi da se pojača u susret Ligi šampiona koja je realnost i koji je spreman da ponudi oko 30 miliona evra za reprezentativca Holandije.

12.52 - Uprkos interesovanju Sevilje trener Glazgov Rendžersa Stiven Džerard poručio je da najbolji napadač ovog tima Alfredo Morelos nije na prodaju i da nema nikakvih pregovora oko odlaska Kolumbijca.

12.40 - Totenhem i Real Sosijedad i dalje pregovaraju oko prelaska Brazilca Viljana Žozea u London. Trenutno ih oko 12 miliona evra deli od sporazuma jer Pevci daju samo polovinu od 25 miliona koliko Baski traže.

12.31 - Ne samo što će Austrijanac Valentino Lazaro potpisati danas ugovor s Njukaslom već će koliko sutra debitovati u meču FA kupa protiv Oksforda, poručio je trener Svraka Stiv Brus.

12.23 - PROPALO! Svetski šampion Benedekt Hevedes (31) neće preći u Keln. Jarčevi nisu uspeli da ubede Lokomotivu da ga pusti na pozajmicu ove zime pa nemački štoper ostaje u Moskvi.

12.17 - Iz Italije stiže vest da bi Irving Lozano već posle šest meseci mogao da napusti Napoli nakon što je završio na klupi za rezerve. Ruku spasa bi mogao da mu pruži opet trener Evertona Karlo Anćeloti, koji je letos insisitrao na kupovini Meksikanca iz PSV Ajndhovena za 38 miliona evra.

12.02 - ZVANIČNO! Bivši kapiten Crvene zvezde Marko Petković (27) pronašao je klub posle godinu dana pauze. Njega je Spartak iz Moskve otpustio prošle zime, a upravo je ozvaničio sporazum sa portuglaskom Tondelom i to na dve sezone.

11.53 - Roma je krenula po Adnana Januazaja. Predstavnici Vučice otputovali su u San Sebastijan kako bi sa čelnicima Real Sosijedada ugovorili pozajmicu Belgijanca poreklom sa Kosova. Španci traže 800.000 evra za pozajmicu i 12 miliona za otkup.

11.42 - Hrvatski mediji javljaju da je Dani Olmo stigao u Lajpcig na lekarske preglede.

11.37 - Monako je ponudio dvogodišnji ugovor Drisu Mertensu (33) kojem na leto ističe sporazum sa Napolijem. Kneževi su spremili 2,5 miliona evra po sezoni za iskusnog Belgijanca kao i 5 miliona samo za poptis.

11.30 - ZVANIČNO! Spartak iz Subotice je predstavio danas dva zimska pojčanja - štopera Milana Milanovića (25) koji je stigao iz Novog Pazara i Nikšu Vujanovića (19) krilnog napadača koji je došao iz podmlatka Partizana.

11.20 - Bornmut je trenutno najbliži dovođenju Danija Rouza, javlja britanski Skaj Sports.

11.15 - Ne tako davno italijanski mediji su pisali da Crvena zvezda želi Mirka Antonućija (20), mladog napadača Rome kojeg je navodno Aleksandar Kolarov preporučio nadležnima na Marakani. Od tog posla, definitivno nema ništa, pošto je mladić, prema informaciji Tutomerkata, prihvatio ideju da se preseli na šestomesečnu pozajmicu u portugalsku Vitoriju Gimaraeš.

11.00 - ZVANIČNO! Eron Muj je sada u potpunosti fudbaler Brajtona! Australijanac je zadovoljio minule jeseni na pozajmici u redovima premijerligaša koji ga je otkupio od Hadersfilda za oko 6 miliona evra.

10.44 - Brazilski štoper srpskog porekla Lijanko Vojnović nalazi se na pragu Galatasaraja

10.35 - Bornmut i Votford su se pridružili Njukaslu u interesovanju za Denija Rouza (29). Levi bek Pevaca nalazi se na izlaznim vratima pošto mu za nekoliko meseci ističe ugovor s Totenhemom.

10.27 - Vest Hem i Amijen pregovaraju oko prelaska Serua Žirasija na pozajmicu u London do kraja sezone. Bivši napadač Kelna postigao je četiri gola u Francuskoj ove sezone.

10.22 - ZVANIČNO! Finski napadač Joel Pohjanpalo prešao je iz Bajer Leverkuzena u HSV na pozajmicu do kraja sezone.

10.13 - Otac napadača Milana Kšištofa Pjonteka poručio je da će njegov sin razmotriti prelazak u neki drugi klub ukoliko Rosoneri ne mogu da mu garantuju minutažu u nastavklu sezone. Totenhem i Atletiko su ga nedavno želeli na pozajmicu, ali Milan hoće da ga proda odmah za 35 miliona evra.

10.05 - GOTOVO! Austrijanac Valentino Lazaro stiže u Njukasl na lekarske preglede. Svrake su dogovorile sa Interom pozajmicu nekadašnjeg veziste Herte koji napušta Milano posle samo šest meseci jer se nije nametnuo Antoniju Konteu.

09.53 - Ukrajinski mediji su objavili cifre potencijalnog transfera desnog beka Šahtjora Nikolaja Matvijenka (21) u Arsenal. Tobdžije su ponudile pozajmicu za koju su sporemne da izdvoje 5 miliona evra uz mogućnost otkupa za 26 miliona sledećeg leta.

09.45 - Kristal Palas pregovara sa kineskim Dalijanom oko dovođenja Janika Fereire Karaska na Selhurst Park ove zime. Belgijski reprezentativac, kao i ostatak stranaca koji igraju u Kini, mora da se suoči sa drastičnim smanjenjem plate pa mu je bolje da se vrati u Evropu. Tek mu je 26 godina, a pregovara se o pozajmici s pravom otkupa.

09.34 - Mančester Junajted i Sporting iz Lisabona nastavljaju natezanje oko transfera Bruna Fernandeša na Old Traford. Dva kluba od dogovora deli 10 miliona evra pošto Portugalci ne odustaju od obeštećenja od 65 miliona dok Crveni đavoli nude 50 uz određene bonuse.

09.26 - Da li to Barselona želi da preotme Eriksena Interu? Britanski Skaj, koji često ima tačne informacije, je rano jutros objavio da Katalonci nameravaju da iskoriste oklevanje Itlaijana da plate traženih 20 miliona i da su se raspitivali za Danca u Londonu.

09.15 - Iako Pari Sen Žermen uporno odbija u Atletiku iz Madrida su uvereni da će dovesti Edinsona Kavanija u narednih sedam dana do zatvaraja zimske pijace. Čitava operacija, obeštećenje, kao i dvo i po godišnji ugovor za Urugvajca koštaće Jorgandžije čak 80 miliona evra.

09.07 - Romi su se posle Krisa Smolinga usladili fudbaleri iz Engleske, a pojačnje na poziciji desnog beka trebalo bi uskoro da stigne iz Fulama. Radi se o Sajrusu Kristiju (27) koji bi mogao da stigne na pozajmicu.

09.00 - Jutro otvaramo informacijom da Kristijan Eriksen tokom vikenda stiže u Milano na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Interom. Novinar Skaj Italije i Gardijana Fabricio Romano tvrdi da je sve završeno i da će se klubovi uskoro sporazumeti oko dinamike isplate obeštećenja od 20 miliona evra. Danac je odavno ugovorio lične uslove s Neroazurima.

Dolaskom Zlatana Ibrahimovića Milan je počeo da se diže, ima dve pobede zaredom i na dva boda je od mesta koje vodi u Evropu. Večeras (20.45) gostuje davljeniku Breši i kvota na dvojku je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Breša - Milan.

Video: Strahinja Pavlović progovorio o transferu u Monako, trenerima u karijeri, ali i idolima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA