≫ 

Terzić progovorio o fotografiji sa Grobarima zbog koje su Delije poludele: Evo zašto sam bio s njima

Generalni direktor crveno-belih se izvinio najvatrenijim navijačima Zvezde

  • 70
Zvezdan Terzić, Grobari Foto: Twitter.com

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, u razgovoru sa novinarima na pripremama u Turskoj progovorio je i o fotografiji koja je uzdrmala Marakanu.

Naime, Terzić je 9. januara bio u Banjaluci na proslavi dana Republike Srpske, gde je bio u društvu nekoliko viđenijih navijača Partizana.

Ta fotografija razbesnela je Delije, koje su revolt izrazile kroz grafite oko Marakane na kojima su Terzića okarakterisali rečima "janjičar", a kasnije su mu na košarkaškoj utakmici Zvezda - Alba prozivali i skandirali "Terziću Grobare, izdao si Delije".

Terzić se sada konačno oglasio povodom toga:

- Bilo je priča oko mog potencijalnog odlaska pre te famozne fotografije, žao mi je što je došlo do slike koja je izazvala nesporazum između mene i naših navijača. Ja sam bio u Banjaluci na poziv predsednika Republike Srpske. Te dve osobe sa slike su slučajno sele za moj sto. Iskoristio bih priliku da se izvinim svim navijačima Zvezde i Delijama. Nadam se da u budućnosti neće doći do ovakvih nesporazuma. Znam da su se mnogi ponadali da ide Terzić, pogotovo ovi iz Partizana, a ovi neka vide kako će da se bore i sa mnom i sa Zvezdom - rekao je Terzić.

Video: Zvezdan Terzić otvoreno o danima u zatvoru, politici, javnosti

Video: Stanković o igračima Zvezde: Zadovoljan sam, momci rade kao zmajevi

(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    30. januar 2020 | 11:20

    Terzicu neznas sta te ceka kad pocne nastavak sezone,Mars iz Zvezde!

  • Marlon

    30. januar 2020 | 12:38

    Šlušaj doktora, te dve osobe su slučajno sele za sto, ko je skim seo za sto, dobro su videli svi ljudi koji su bili u restoranu, ima još slika sa strane..... I veruj mi da ti GROBARI žele što duži ostanak u Zvezdi, zamisli da neko ko zna da radi svoj posao dobije 30mil eura da napravi ekipu, pa ugasili bi Partizan na terenu, a ne ovako što radite, pored silnih novaca koje su se slile u rupu bez dna.... Živ ti nama bio doktore, bio još dugo u Zvezdi, možda Partizan sa tobom na čelu Zvezde i preživi ova teška vremena... Hvala pozz

  • Obi

    30. januar 2020 | 12:45

    Kupi svoje prnje dosta je bilo sramto jedna, vidjeces reakciju na prvoj prvestvenoj utakmici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA