Partizan ima novog desnog beka: Crno-beli vratili svoje dete sa pozajmice

Inđija pristala da vrati defanzivca u Humsku, s tim što postoji mogućnost da on, ukoliko se ne nametne, ponovo obuče dres pomenutog kluba do kraja prelaznog roka

  • 5
LUKA CUCIN Foto: MN Press

Neće Partizan anagažovati novog, četvrtog štopera za drugu fazu priprema, ali hoće desnog beka i to svoje dete, saznaje Telegraf.

Crno-beli su izvagali situaciju i odlučili da sa pozajmice u Inđiji povuku Luku Cucina (21), koji će se u petak naći u avionu za Katar, gde se ekipa seli u jutarnjim časovima.

Dogovor sa Inđijom je takav da će Cucin biti vraćen među crno-bele, putovaće na drugu fazu priprema i dobiti priliku da se nametne.

Ukoliko struka proceni da je zadovoljio, ostaće u ekipi i ubuduće, a u suprotnom će do kraja prelaznog roka ponovo biti prosleđen u novu sredinu.

PARTIZAN Foto: MN Press

Ovakvu reakciju iz Humske podjednako su prouzrokovale i činjenica da nije angažovan četvrti centralni defanzivac, ali i to što se alternativni desni bek Aleksandar Lutovac povredio na kontrolnom meču sa Krakovijom u Turskoj, te je još uvek u fazi oporavka.

Povratak Cucina struci otvara nekoliko opcija za kombinovanje. Primarna je svakako da bude podrška standardnom desnom beku Nemanji Miletiću na pomenutoj poziciji, jer crno-bele očekuju tri jake provere sa Lokomotivom, Spartakom i Rostovom, pa će svaki igrač biti od koristi,

U drugoj opciji, makar tokom rada na treninzima, Miletić bi mogao da se vrati na svoju primarnu poziciju u centralnom delu odbrane, što je u Turskoj, recimo, improvizovano sa Milanom Smiljanićem kao četvrtim štoperom, dok bi Cucin ostao uz desnu aut-liniju.

PARTIZAN Foto: MN Press

Luka Cucin je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana, potom se kalio i u filijali Teleoptiku, da bi ga tadašnji trener Miroslav Đukić prekomandovao u prvi tim kluba iz Humske, gde je dobro počeo, odigrao nekoliko mečeva, da bi potom doživeo prelom petne kosti.

U januaru 2019. je poslat na pozajmicu u Spartak, gde je proveo godinu dana, da bi početkom ove godine takođe bio prosleđen na “kaljenje”, ali u Inđiju, odakle su ga crno-beli i povukli.

Video: Savo Milošević o novom pojačanju Matiću, Sadiku i planovima za nastavak sezone

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA