≫ 

Jokanović gledao Partizan i poručio: Pavlović će napraviti veliku karijeru

Bivši trener crno-belih, Votforda, Fulama sada je na klupi Al Garafe

  • 1
slaviša jokanovic Foto: partizan.rs

Slaviša Jokanović, trener Al Garafe, posmatrao je prijateljski meč Partizana i moskovske Lokomotive u Dohi. Crno-beli su odigrali 1:1, ali su slavili posle penala sa 4:2.

- Partizan je igrao danas jednu pripremnu utakmicu. Sa ovim modernim tehnologijama je lako pratiti utakmice. Jesenas sam pre svega pratio evropske utakmice. Mislim da su odigrali dobar meč danas. Imaju još dve jake utakmice i nadaju se da će sezonu početi u jakom ritmu", rekao je Jokanović.

Kapiten Partizana Zoran Tošić je upravo kod Jokanovića dobio priliku na početku svoje seniorske karijere.

- Nije moj igrač Zoran Bambi Tošić. On ima svog oca i majku (smeh). Sa njim sam radio pre desetak godina, sad je on svoj čovek, napravio je uspešnu karijeru. Još par godina je pred njim u profesionalnom fudbalu - dodao je Jokanović.

Foto: FK Partizan

Novinarku klupske televizije interesovalo je koji fudbaler Partizana je "zapao za oko" Jokanoviću.

- Teško se sad oduševljavati. Svideo mi se igrač koji više nije naš, nego igrač Monaka (prim. aut. Strahinja Pavlović). Vidi se da u tom uzrastu, u tom godištu da poseduje i znanje i tehničko-taktički kvalitet i očekujemo da napravi veliku karijeru - istakao je Jokanović.

Foto: FK Partizan

Jokanović je u nekoliko rečenica pokušao da objasni lokalni fudbal i pokušaje da se on popularizuje.

- Ovde je uloženo mnogo napora, novca, znanje je uveženo. Ovde ima samo 500 seniorskih igrača, nije ni njima lako. Na sve načine pokušavaju da popularizuju ovaj sport, da animiraju igrače. Ovde su u letnjem periodu ekstremne temperature., tako da se mnogi opredeljuju za neke druge sportove - zaključio je Jokanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA