≫ 

Gobeljić otkrio šta je Ševčenko rekao igračima Zvezde na treningu!

Podsetimo, selektor Ukrajine je posetio crveno-bele i Dejana Stankovića

  • 4
FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Več smo pisali o tome da je Andrej Ševčenko "prekinuo" jutarnji trening Crvene zvezde u utorak i da se sa nekoliko reči obratio igračima srpskog šampiona.

Nedugo posle istog, u kratkim crtama smo dobili i suštinu reči koje je ukrajinski selektor izgovoro na terenu. I to od strane Marka Gobeljića, desnog beka crveno-belih.

Rekao nam je da slušamo Dekija, da radimo naporno i da će rezultat doći na kraju - konkretan je bio Gobeljić.

Upravo ti rezultati variiraju na pripremama, jer je Zvezda pobedila Ludogorec - učesnika nokaut faze Lige Evrope, dok je protiv Vardara i Celja muku mučila da postigne gol.

Marko Gobeljić Foto: Marko Jovanović

Mnogo je lakše igrati protiv ekipe kao što je Ludgorec, jer imamo više prostora. Teško nam je kad se ekipa "nabije" u kazneni prostor, jer se mnogo teže probija. U Super ligi je normalno da se brane, svi hoće da izvuku bod ili da pobede Zvezdu. Da stanu u 16 metara i iz kontranapada ili prekida dođu do gola. Nadam se da će u derbiju biti najlakše za igru.

Ono što "bode oči" na mečevima Zvezde jeste i ta taktika gde je desni bek dosta ofanzivniji od levog.

Dobro ste videli da je desni bek ofanzivniji od levog, tako će biti i u prvenstvu. Ja se nadam da ćete od Marka Gobeljića videti i golove. Bio bih zadovoljan sa četiri ili pet golova. Ali ne treba nijedan ako dam gol Partizanu.

O eventualnim ponudama i priči da je Stanković tražio da Gobeljić ne sme da napusti klub, desni bek je rekao:

FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

- Ništa ne znam o ponudama, glavom sam u Crvenoj zvezdi. Ja nisam dobio informaciju da je Stanković insistirao da ostanem u klubu, ali ako je to istina, sigurno je veliko zadovoljstvo za mene.

Osvrt na polusezonu...

Zadovoljan sam prethodnom polusezonom. Ušli smo u Ligu šampiona, igrao sam za reprezentaciju, imao sam i taj peh na početku sezone (slomio nogu igraču Suduve), brzo sam se vratio i hvala svima koji su bili uz mene u tim teškim trenucima. Non-stop sam u kontaktu sa momkom iz Suduve, oporavalja se i uskoro će početi i da igra.

Video: Andrej Ševčenko na treningu Zvezde

(Mario Marić - izveštač Telegrafa iz Turske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VES

    5. februar 2020 | 10:22

    Tanak si ti moj Gobeljiću kao list papira.

  • Sistem

    5. februar 2020 | 11:08

    Gledao sam sve pripremne utakmice do sada i prosto ti je jasno koliko ce prodaja Marina tek da se oseti. Sredina terena ne postoji, mora da se dovrde jedan kreativac poput Marina inace od evrope ove godine nece nista biti.

  • Car

    5. februar 2020 | 11:57

    Verovatno mu je rekao ja sam VELIKI navijac zvezde!!! 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA