≫ 

Bura u Barseloni: Mesi "besneo" preko instagrama, napao Abidala zbog osetljivog intervjua!

Ne teku "med i mleko" u katalonskom gigantu u poslednje vreme

  • 3
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Najbolji igrač Barsleone, lider tima i ikona kluba Lionel Mesi reagovao je na intervju tehničkog direktora kluba Erika Abidala koji je za katalonski "Sport" otkrio neke detalje koji su doveli do smene trenera Ernestea Valverdea.   

Između ostalog, bivši igrač Barselone, danas u upravi, izjavio je kako "pojedini igrači nisu bili raspoloženi da rade sa Valverdeom, a takođe su imali lošu komunikaciju sa trenerom".

Valverde je sredinom januara dobio otkaz posle neubedljivih partija koje je ekipa pružala, a zamenio ga Kike Setijen.

- Mnogi igrači nisu bili zadovoljni radom sa Valverdeom, a takođe je postojao problem u komunikaciji. Odnos trnera i ekipe je bio dobar, ali ja kao bivši igrač umem da osetim neke stvari kada krenu da se dešavaju. Preneo sam to ljudima iz vrha kluba i odluka je morala da se donese - otkio je Abidal trenutak kada je Barsa krenula da traži zamenu Valverdeu.

Malo ko je očekivao da će se Mesi prvi i jedini javiti na Abidalove reči koje su se pojavila u medijima.

Nije poznato da li je Mesi zvao Abidala, ali je svoje nezadovoljstvo iskazao tako da svi vide - porukom na instagramu.

- Iskreno, ne volim da radim ovakve stvari, ali mislim da bi svi trebalo da budu odgovorni za svoje postupke i da stoje iza svojih odluka. Igrači za ono što se dešava na terenu, a mi smo ti koji prvi prepoznamo situaciju kada nešto nije u redu - napisoa je Mesi, a njegov odgovor Abidalu začas je postao tema dana u Španiji.

- Oni koji su odgovorni u menadžmentu moraju takođe da prihvate odgovornost i iznad svega da stoje iza odluka koje donose. Konačno, kada neko priča o igračima, red bi bio i da kaže imena, jer ne želimo da nas neko razvlači po blatu i govori stvari koje nisu istinite - napisao je Mesi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    4. februar 2020 | 22:47

    Barseloni trener i ne treba,svejedno ovaj mali kepec sastavlja ekipu.

  • AHAB

    4. februar 2020 | 23:52

    OD SVIH BARSINIH MADJIONIČARA,OVAJ TIRON LANISTER,JE UBEDLJIVO NAJLOŠIJI ČOVEK....KOMPLEKS NISKIH LJUDI UVEK I SVUGDE PRISUTAN....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA