≫ 

Partizan na leto "ukršta koplja" sa Dinamom iz Zagreba? Crno-beli pozvani na novi "Premijer kup"

Pored crno-belih, planirano je da učestvuju CSKA i Spartak iz Moskve, a želja je da se uruči i poziv Dinamu iz Zagreba

  • 35
FK Partizan FK Spartak Moskva Foto: partizan.rs

Odavno Partizan nije imao bolje pripreme i kvalitetnije rivale, nego li što je to bio slučaj u prethodnih desetak dana u Kataru, gde se “izmerio” sa ruskim timovima Spartakom, Lokomotivom i Rostovom.

Da su i crno-beli ostavili sjajan utisak na organizatore i domaćina turnira, svakako svedoči i činjenica da su već započeti pregovori, pa i uručen poziv za letnje izdanje "Premijer kupa", koji će biti održan u Austriji za nekoliko meseci!

Predstavnici Partizana, generalni direktor Miloš Vazura, predsednik Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić i član sportskog sektora Ivica Iliev su bili oduševljeni i počastvovani, te je poziv je naravno – prihvaćen, saznaje Telegraf.

Delegacija Partizana je već obavila razgovore sa ideologom "Meč Premijer kupa", Germanom Čistjakovim, koji je, vrlo zadovoljan kvalitetom crno-belih, izrazio želju da tim iz Humske bude deo i letnjeg projekta, u kome bi učestvovali CSKA i Spartak iz Moskve, a još uvek se razmatraju ideje o četvrtom učesniku.

U ovom trenutku sve strane su veoma zainteresovane da to bude Dinamo iz Zagreba, učesnik grupne faze Lige šampiona i verovatno najorganizovaniji klub na Balkanu u ovom trenutku.

Zbog činjenice da je letnja pauza između dve sezone veoma kratka, te da timovi sa ovih prostora rano ulaze u evropske kvalifikacije, okvirni plan je da turnir u Austriji bude održan krajem juna, odnosno početkom jula i da, poput minulog u Dohi, zapravo bude generalna proba Partizanu i ostalim timovima za početak sezone.

Ostaje da se sve dogovoreno reguliše i papirološki u mesecima koji slede, baš kao što je to bio slučaj i sa turnirom u Kataru, a odmah posle završetka poslednjeg meča sa Spartakom na "Premijer kupu", delegacija crno-belih je uručila i prigodne poklone organizatorima, zahvaljujući se na izuzetnoj saradnji.

- U znak zahvalnosti za gostoprimstvo, profesionalizam i uspostavljanje novih fudbalskih veza u budućnosti, potpredsednik Vladimir Vuletić uručio je dres organizatoru “Premijer kupa” Geremanu Čistjakovu. Vidimo se u Beogradu - objavili su crno-beli na zvaničnom Instagram profilu kluba, nagoveštavajući između redova da će saradnja uskoro biti nastavljena.

Da li je ovo sezona u kojoj RB Lajpcig može da konkuriše za titulu? Odgovor bi trebalo da dobijemo danas (18.00) jer Bikovi gostuju Bajernu i ako izgube ostaće četiri boda iza Bavaraca. Kvota na Bajern je 1,48, na iks 4,60, a na dvojku čak 6,25. A GG3+ „plaća“ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - RB Lajpcig.

Posle brutalnih 11 pobeda, Lacio je u poslednja tri kola imao dva remija, ali i dalje drži korak u borbi za titulu. Večeras (18.00) gostuje Parmi koja se bori za izlazak u Evropu posle mnogo godina. Dvojka na Lacijale je 1,80, a dupla šansa 1X 2,02. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Parma - Lacio.

Milan nema poraz od dolaska Zlatana Ibrahimovića, priključio se borbi za izlazak u Ligu Evrope, ali ga večeras (20.45) očekuje gradski derbi s Interom koji juri titulu. Kec na Nerazure je 2,00, dvojka na Rosonere 3,80, a iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Milan.

Barselona ne sme da dozvoljava više kikseve jer bi Real mogao da odmakne na nedostižnu prednost. Zato je večerašnje (21.00) gostovanje Betisu izuzetno važno za Katalonce, a dvojka je prilično lepa - kvota 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Betis - Barselona.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA