≫ 

Mesi nije Ronaldo, ne bi on uspeo u Premijer ligi: Svetski prvak izjavom ponizio Argentinca

Emanuel Peti smatra da Argentinac ne bi imao tako dobar učinak u Engleskoj kao svih ovih godina u Španiji

  • 16
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Začas, jedna poruka na instagramu, ali to ne na bilo kojem instagramu, "raspalila" je polemike: od kada je Leo Mesi putem svog naloga na toj društvenoj mreži žestoko isprozivao direktora kluba Erika Abidala, ne prestaju da se kreiraju senzacionalističke ideje među navijačima, medijima, a sve idu u jednom smeru -  Argentinac bi na leto mogao da ide iz kluba.

Mesijev odgovor Abidalu bio je sasvim dovoljan materijal da se "zapale" društvene mreže, javnost, portali, proizveo je višednevne spekulacije i pitanja kuda bi sukob mogao da odvede, a kao najgori ishod po Katalonce bio bi odlazak najvećeg u istoriji.

Odmah se, naravno, povelo i pitanje ko bi mogao Mesiju da pruži ono što ima u Barsi, koji klub bi zadovoljio njegove apetite, a Engleska se nametnula kao prva opcija svima. Siti, Gvardiola...

- Iskreno, mislim da Mesi nije stvoren za intenzitet koji postoji u Premijer ligi - izjavio je bivši reprezentativac Francuske, član "zlatne" generacije trikolora, eks fudbaler Čelsija i Arsenala Emanuel Peti.

emanuel peti Foto: MN Press

Francuz veruje da Mei ne poseduje fizikalije koje bi mogle da ga održe u vrhu engleskog fudbala, kao što je to svojevremeno uspeo Ronaldo.

- On nije Kristijano, ne bi uspeo u Premijer ligi - siguran je Peti, koji je, zanimljivo, jednu sezonu proveo u Barsi gde se nije proslavio, ali je zato uspeo da se istakne za šest godina na Ostrvu, u dresu Arsenala, pa potom Čelsija.

Ipak, ne veruje da bi to mogao i Mesi.

Očito, Peti nije najveći Mesijev fan, da se zaključiti iz njegovih reči...

- Bilo bi sjajno za engleske navijače da vide Mesija u Premijer ligi, ali ne vidim zašto bi klub kao što je Mančester siti, recimo, dao čitavo bogatstvo da potpiše Mesija sa 32 ili 33 godine.

Video: Modrić: Ovo je nagrada za sve one koji nisu osvojili Zlatnu loptu zbog Ronalda i Mesija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    9. februar 2020 | 16:59

    On uspeva samo u Barseloni.

  • Gox

    9. februar 2020 | 17:14

    Biti dobar znaci igrati svugde i biti isti.Lako je igrati u Barseloni,svi igraju za tebe.Jel si najbolji...malo sutra!

  • Hhdh

    9. februar 2020 | 16:51

    Pa Mesi moze samo u Barsi da igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA