Partizan organizuje letnji kamp za dečake: Traži se novi Saša Ilić, Strahinja Pavlović, Mitrović...

Crno-beli će na Zlatiboru tokom leta omogućiti mališanima rođenom od 2007. do 2013. da rade pod palicom trenera iz Humske

  • 2
Letnji kamp FK Partizan

Foto: Partizan.rs

Omladinska škola FK Partizan tradicionalno organizuje letnji kamp na Zlatiboru. Klub iz Humske je putem klupskog sajta pozvao dečake rođene od 2007. do 2013. godine da se prijave i naprave prve fudbalske korake baš u crno-belom dresu.

Tako će crno-beli već tu moći da uoče nekog talentovanog dečaka, koji bi mogao da nasledi mnoge igrače koji su pronosile slavu Partizana tokom istorije, poput Saše Ilića, ili sadašnjeg trenera Sava Miloševića, ili recimo sada Strahinje Pavlovića, koji su prve fudbalske korake napravili u Partizanovoj omladinskoj školi.

Letnji kamp biće organizovan od 28. juna do 4. jula, uz podršku tehničkog sponzora kompanije Najki, koja će svakom polazniku darivati opremu za trening.

Svi polaznici kampa biće smešteni u odmaralištu "Dunav Turist" na Zlatiboru na bazi punog pansiona. Cena kampa je 42.000 dinara sa smeštajem, odnosno 31.000 dinara bez smeštaja. Oprema je uključena u cenu (dva kompleta za trening, trenerka i ranac).

Kao i uvek, sa polaznicima će raditi treneri omladinske škole koji su i otkrili mnoge prvotimce Partizana. Sve dodatne informacije možete dobiti i na telefon 00381 11 3693815.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    13. februar 2020 | 23:06

    Trazi se novi ilic koji je namestao utakmice u inostranstvu i koji nikad nigde nije uspeo osim u zagrebackom projektu

  • Rola

    13. februar 2020 | 22:52

    A zasto na Zlatiboru a ne u nasem Zagorju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA