≫ 

Kiša suza na promociji novog Realovog Brazilca: "Novi Kaka" jecao kao dete, rasplako pola sale

"Kraljevski klub" ozvaničio dolazak Rejnera Žesusa

  • 0
Rajner Foto: twitter/_Nathyguimaraes

Realovi tinejdž Brazilci Rodrigo (19) i Vinisijus (19) dobili su društvo zemljaka Rejnera Žesusa (18) čiji je transfer iz Flamenga završen na dan kad je postao punoletan, 19. januara, a na promociju pred medijima i navijačima sačekalo se mesec dana. 

Bio je to verovatno najemotivniji trenutak u životu ovog momka, oca i sestre koji su prisustvovali njegovom najvećem momentu u mladoj karijeri.

Rejneru su obrazi bili mokri od suza gotovo sve vreme promocije, nije mogao da se suzdrži od uzbuđenja dok se su se na ekranu ređali njegovi potezi iz Flamenga, a potom i kad je seo pred novinare, roditelje, prvog čoveka Reala Florentina Peresa.

- Današnji dan mi je najsrećniji u životu. Ovo je dan kad sam ispunio svoje snove. Zahvaljujući svima koji su sa mnom sve ovo vreme. želim da budem deo istorije ovog kluba - bile su prve reči Rejnera dok je još mogao da priča pred nalet uzbuđenja.

Sportski direktor Emilijo Butragenjo je u jenom trenutku očinski uhvatio za ruku Brazilca ne bi li ga primirio, dok su ovog ponovo savladale emocije...

- Ovo je moj san, san čitave moje porodice, ovo je oduvek bi omoj tim, najveći klub na svetu. Ovde je veliki pritisak, ali daću sve od sebe. Srećan sam na šansi koju sam dobio, zahvalan sam svima koji su bili uz mene, mojoj porodici. Moj otac je moj najveći heroj - jecao je tinejdžer pa ponovo briznuo u plač...

Rejneru mnogi stručnjaci predviđaju veliku karijeru, potencijal je naovestio u Flamengu, gde su ga zapazili najveći klubovi iEvrope, a Real prvi odreagovao i doveo ga za 35 miliona. Porede ga sa nekadašnjim velikanom Kakom, nekadašnjim asom Milana i Reala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA