≫ 

Ozbiljan problem za Zvezdu: S kojim špicem će Dejan Stanković napasti Vojvodinu?

Trener cveno-belih potvrdio da ne može da računa na dvojicu napadača i desnog beka

  • 15
Tomane, Ričmond Boaći

Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda u subotu od 18 časova igra protiv Vojvodine derbi 22. kola Superlige, a Dejan Stanković na ovom meču neće moći da računa na trojicu igrača.

- Boaći, Tomane i Gajić neće biti u konkurenciji za ovaj meč, oni se od ponedeljka vraćaju u ful režim i treniraće sa nama i biće spremni za meč sa Iđijom u sredu - rekao je Stanković na konferenciji.

Podsetimo, Gajić i Tomane su već propustili prvi meč protiv Čukaričkog na otvaranju prolećne sezone, a sada im se pridružio i Boaći, ali ono što je dobro za Zvezdu, jeste činjenica da nije ozbiljnije povređen i da će se vratiti već za naredni meč.

Podsetimo, Crvena zvezda će naredne nedelje igrati vanredno kolo protiv Inđije u gostima u sredu, a zatim u nedelju 1. marta sledi 162. večiti derbi protiv Partizana.

Već od ranije se zna da crveno-beli ne mogu da računaju na povređenog Seku Sanoga, koji je je van stroja još od priprema, gde je zadobio povredu zadnje lože.

Boaći je planiran kao startni napadač, a pošto ni na njega ni na Tomanea Dejan Stanković ne može da računa, za duel sa Vojvodinom će morati da se osloni na Pavkova ili na Aleksu Vukanovića u samom špicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    21. februar 2020 | 14:32

    Sa sudijama može i Borjan da im bude napadač.

  • Wow

    21. februar 2020 | 15:43

    Dizu se tenzije bez ikakve potrebe. Prvo,nase prvenstbo nije englesko,i nema potrebe za tim,jer zvezda ima mnogo bodova presnosti za nase uslove i ligu,tako da se sampion vec zna. Zato opusteno...

  • Putin R.S

    21. februar 2020 | 15:51

    Pavkov i deca da razbijaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA