Liverpul opet "kreše" krila Red Bulu: Dovode na Enfild najveću zvezdu Lajpciga ispod cene!

Do kraja aprila se aktivira klauzula od 60 miliona evra

  • 0
Bundesliga Foto: Tanjug/AP

Napadač Red Bul Lajpciga, Timo Verner, glavna je meta Liverpula, ali i još nekoliko evropskih velikana koji ga žele u svojim redovima.

Reprezentativac Nemačke važi za jednog od najvećih svetskih talenata u fudbalu, a Jirgen Klop i Liverpul imaju pol poziciju za njegovo dovođenje, prenosi Atletik.

Vernera pored Liverpula žele i Mančester junajted i Barselona, ali ih je on odbio i čeka ponudu Liverpula.

Crveni imaju priliku da angažuju Vernera do početka aprila po nižoj ceni od one koja je na tržištu za igrače njegovog kvaliteta.

On u ugovoru sa Lajpcigom ima klauzulu koja iznosi 60 miliona evra, ali je neophodno da se aktivira do kraja marta.

Novinar Atletika navodi da je Verneru prvi izbor i očekuje se da zvanični pregovori krenu već sredinom marta, kao što je bio slučaj sa transferima Alisona i Fabinja prethodnih godina kada je u pitanju Liverpul.

Liverpul je prethodnou zimskom prelaznom roku doveo Takumi Minamina iz Salcburga, gde je takođe postojala klauzula koja je bila prava "krađa" - 8,5 miliona evra.

Posle Salcburga, Liverpul bi sada mogao aktiviranjem još jedne klauzule da "skreše" krila i drugom klubu kojim upravlja Red Bul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA