Debakl Liverpula za prvi poraz u sezoni: Redsi nokautirani za 6 minuta!

I to od tima koji se grčevito bori za opstanak - Votforda

  • 26
FK Liverpul, FK Votford Salah i Robertson nemoćni pred Votfordom Foto: AP/Tanjug

Protiv Vest Hema su se izvukli, Votford ih je dočekao i sve im naplatio - Liverpul je doživeo prvi poraz u Premijer ligi ove sezone, i to ubedljivim rezultatom 3:0 (0:0)!

Aktuelni šampion Evrope i lider šampionata sa 79 bodova totalno se raspao u drugom poluvremenu, kada ih je Ismaila Sar nokautirao za samo šest minuta.

FK Liverpul, FK Votford Sar je junak sa dva gola Foto: AP/Tanjug

Momak koji je ove sezone često bio povređen matirao je Alisona u 54. i 60. minutu, a "so na ranu" stavio je Troj Dini u 72. minutu. Dini je bio i asistent kod drugog gola Sara, dok je kod prvog i trećeg asistirao Dukur.

Liverpul je do ovog meča imao 18 vezanih pobeda čime su izjednačili rekord Sitija iz sezone 2017/18. Međutim, "davljenik" u borbi za opstanak ih je bukvalno šokirao.

Redsi su ove sezone pobedili na svim utakmicama, osim na onoj na Oldf Trafordu kada su se u finišu izvukli protiv Mančester junajteda (1:1).

Što se tiče Liverpulovog niza, oni su svoj poslednji poraz u PL doživeli 3. januara prošle godine od Mančester Sitija u direktnoj borbi za titulu.

Neće ovaj poraz ništa puno promeniti što se tiče Liverpulovog sjajnog pohoda na titulu, ali je četa Jirgena Klopa mogla da bude prva ekipa posle one Arsenalove iz sezone 2003/2004 koja je odigrala sezonu bez poraza.

Pogledajte golove:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fudbalski ne strucnjak

    29. februar 2020 | 21:12

    nije namesteno

  • MAne

    29. februar 2020 | 21:06

    Naravno da je kao nekome ko simpatise Arsenal 20 godina drago sto i dalje postoje samo jedni Nepobedivi. Bila su to lepa vremena, sada je drugacije. Logican poraz ako se uzme pad forme u poslednjih mesec dana. Sve ovo neumanjuje fantasticnu sezonu Liverpula. Verujem da ni jednom navijacu Liverpula ne smeta ovaj poraz, s obzirom da je titula tu.

  • Душан Краишник

    29. februar 2020 | 21:34

    Кладионице су чудо!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA