Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Душан Краишник
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Arsenal

    01. mart 2020 | 03:30

    Niko nikad!

  • SHone

    29. februar 2020 | 23:23

    Prvo, svaka čast Votfordu, apsolutno su zaslužili pobedu. Ne samo da je Liverpul igrao loše, nego je Votford igrao odlično.. Nadam se da Delofeu nije ozbiljno povređen. Postoji samouvereno igranje fudbala, ali ovo danas je od Liverpula bilo oholo, a ne samouvereno. Plus, sve vreme su igrali nedovoljno energično, bez one njihove gladi za loptom, bez onog stava koji ih izdvaja kao Liverpul. Dođe tako dan kad jednostavno ništa ne uspeva kako treba.. U ovome se vidi koliko je važan Džordan Henderson. Očigledno je da su navikli na njega da kao stariji brat „laje“ uputstva i naređenja, tako da su očigledno bili pomalo raspušteni.. Najbolja stvar u svemu je sledeće: najzad možemo da odmorimo od raznoraznih medijskih pumpanja i priča o statistikama po Tviteru i kojekude, o rekordima, nepobedivostima i ko zna koječemu što uopšte nije bitno za igranje fudbala. Sada mogu da igraju fudbal, bez zamaranja nebitnim statistikama, mogu da se koncentrišu na takmičenja, na FA kup i Ligu šampiona, a takođe imaju lepu priliku da uvode u vatru mlađe igrače iz šireg sastava. Ova serija loših igara (Atletiko, Vest Hem, Votford) možda je došla u dobrom trenutku.. Naravno da ne volim kada izgubi tim koji volim, ali kada se to već desilo, drago mi je da je to Votford, a sa druge strane će dobro da dođe ovaj „šamar“ da se razbude i vrate u realnost. YNWA

  • ime

    29. februar 2020 | 23:21

    Prvo opazanje. Lovren. Kriv za sva 3 gola. Kod prvog ga lopta preskace ko u parkicu. Kod drugog nije ni pokusao da napravi ofsajd iako je par sekundi gledao Sara u ledja. Treci gol: lopta je prosla tamo gde je njegova pozicija, a gde je on bio... verovatno se ni sam ne seca. Nista novo. Zato igra samo 3 za 3 utakmice. Otpisan je bio prosle sezone jos. Drugo. Mane, Firmino i Salah. Ko da ne pricaju medjusobno. Ili s Klopom. Ili su im mozgovi u Barseloni, Bajernu i Realu. Vajnaldum jedini nije produzio uvovor. Ima s njim raznih spekulacija. Fabinjo jos nije u formi od one koju je imao pre povrede. Trece. Tim je u padu forme. Kao sto sam rekao, Noric je bio tezi protivnik od Atletika, a tek Votford... Sve timovi za nabijanje gol razlike. Cetvrto. Ovo je licilo na kupovinu Tima Vernera i igranje za kladionice. Peto. Sve je to nebitno. Liverpul uzima titulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA