≫ 

Kako je Savo razbio glavu posle derbija, pa Delijama na uvrede odgovorio sa maramom na glavi!

Trpeo je Savo uvrede, na šta je odgovorio pogotkom - u dresu Jugoslavije!

  • 5
Savo Milošević, marama Foto: MN Press

Savo Milošević se nerado seća 99. derbija iz 1995. godine, kada je povredio glavu nesrećnim udarcem, pošto se okliznuo.

On je odigrao ovaj meč na stadionu Partizana, bilo je 2:2, nije se upisao u strelce, ali je posle izlaska sa terena, prilikom ulaska u tunel, proklizao i udario glavom u pokretna vrata i  zadobio veliku rasekotinu.

Prva pomoć mu je ukazana u svlačionici, ali je on potom ipak morao da ode u Urgentni centar i završilo se ušivanjem, posle čega je nosio maramu.

Jedan deo glave je bio obrijan zbog kopči, pa je jedino rešenje bilo da se to pokrije, Savo je zatim mečeve igrao sa "gusarskim" stajlingom.

Inače, taj derbi posle kog se Savo povredio, čuven je po makazicama Krupnikovića, Zvezda je uz njegov gol i pogodak Adžića vodila sa 2:0 od 28. minuta, u 67. i 77. su Čakar i Saveljić doneli izjednačenje.

Savo Milošević, marama Foto: MN Press

Celog istorijata igračkih derbija Miloševića i Stankovića možete se podsetiti u bogatoj retrospektivi.

Inače, sa ovim stajlingom je Milošević igrao i za reprezentaciju, pogledajte i kako je to izgledalo protiv Urugvaja, u prvoj utakmici posle sankcija, u Beogradu na stadionu Crvene zvezde. Trpeo je uvrede navijača Zvezde iako igra nacionalni tim, a onda je na to odgovorio pogotkom.

Zbog epidemije koronavirusa u Italiji večerašnji (20.45) derbi biće odigran bez publike. Juventus ima šansu da pobedom praktično otpiše Inter iz šampionske trke, a kvota na takav scenatio (kec) je 2,25. Pobeda Intera plaća 3,25, dok je iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Inter

Video: Kafanska prozivka Sava i Dekija: Kolko para tolko muzike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    1. mart 2020 | 10:02

    Ujka Zitko PFC.Jedva cekam danas tvoj komentar posle derbija😂😂😂😂E ovako:Dok ti Zeljka Pantica pratis i uliva ti u glavi lazi,mi smo vec na vrhu i masemo ti TITULOMMM...

  • Ujka Zitko PFK

    1. mart 2020 | 08:38

    Lep je i suncan dan.Zgazice zvezdanku NAS Partizan!!!!😉😉

  • Ujka Zitko PFK

    1. mart 2020 | 08:37

    U ranu zoru,zoru,zoruuuuu,kad svane dan....😉😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA