Borjan "preponosan" na igru Zvezde, "pecnuo" je Partizan: Kao da oni imaju "+11" pa su odugovlačili

Zadovoljan je golman crveno-belih nakon egala sa komšijama

  • 24

Video: Borjan preponosan na igru Zvezde

Fudbaleri Zvezde i Partizana odigrali su egal meč u 162. večitom derbiju, nisu se proslavili ni jedni, ni drugi, a kapiten domaćeg tima Milan Borjan tvrdi da je njegov tim "odigrao fenomenalno".

- Teška utakmica, mi smo odigrali fenomenalno, lep fudbal, bili smo na svakoj lopti, imali šanse koje nismo iskoristili. Preponosan sam na svoju ekipu i sad samo treba ovako da nastavimo.

Nadovezao se Borjan na prethodnu misao, kao da je želeo da "pecne" Partizan zbog pasivne igre tokom većeg dela meča, barem je tako on video odnos snaga za 97. minuta loše fudbalske predstave.

- Nije mi bilo jasno, kao da su oni u plusu 11 bodova, pa odugovlače i čuvaju loptu da što pre vreme prođe. To je samo dokaz da smo pokazali dominaciju danas, ali je nismo krunisali golom. Treba samo da nastavimo ovako.

Nisi bio zaposlen, bila je konstatacija novinara.

- Nisam iskreno, opet je bio "suncobran" kao i prvi moj derbi. Moja ekipa je odigrala fenomenalno, odbrana vrhunski, bili smo na svakoj lopti, svaki kontakt je bio naš, svaka lopta naša... To je ono što je "Mister" tražio od nas.

Na konstataciju novinara da Zvezda, gledajući sa strane, ipak nije delovala baš tako fenomenalno, Borjan je odreagovao kontrapitanjem.

- Pa ne znam koji si ti fudbal gledao, iskreno. Ja mislim da smo imali tri, četiri, pet šansi, nismo ih iskoristili, ali smo ih prvo poluvreme držali na njihovoj polovini. Nisu šutnuli na gol, osim Sadikove šanse u drugom poluvremenu, i to je bilo to. Tako da mislim da smo odigrali fenomenalno, i napadački i odbrambeno. Jeste da je falio gol, ostalo je 0:0, plus 11 za nas, idemo dalje, preponosan sam...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    1. mart 2020 | 21:29

    Pa sto ih ne pojedosmo ako smo toliko bolji od njih jer pominjes 11 bodova

  • Ivan

    1. mart 2020 | 21:08

    Daj breee Borjane na sta si preponosan keve ti?!Zvezdas sam ali bruka i sramota.Fudbal u ravni sa nekim zonasom iz nizih liga,taj kvalitet.O cemu ti pricas covece?!

  • Zarez

    1. mart 2020 | 21:25

    Na šta si preponosan uzimate titule a ne pobeđujete grobare tri utakmice im niste dali gol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA