≫ 

Da, da, hoće to kad je hladno... Stojković pao da "ukrade" vreme, Željko Pantić "ispalio" prozivku!

Zanimljiv komentar tokom derbija stiže iz studija TV Partizan

  • 5
FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

TV Partizan objavio je zanimljiv snimak praćenja 162. večitog derbija, u kom je voditelj Željko Pantić imao i malu prozivku na kraju utakmice.

Vladimir Stojković je u završnici utakmice pao na travu i "ukrao" je malo vremena, crno-beli su želeli da zadrže nerešen rezultat, a u tom trenutku se pomalo provokativno oglasio Pantić.

Nije bilo najjasnije da li je prozvao ekipe Crvene zvezde i Partizana za jalovu igru u napadu, u kojoj je izostao nešto veći angažman golmana, što naročito važi za Milana Borjana.

U svakom slučaju, Stojković se previjao od bolova i vreme je neumitno teklo, a u tom trenutku je i Pantić imao šta da kaže.

- Da, da... Hoće to kad je napolju hladno, a ni jedan ni drugi ne brane. Borjan mislim da ima već išijas, tako da... Stojković je odbranio jedan šut na utakmici, Borjan nijedan, tako da... Nacionalna služba za zapošljavanje mora da ih registruje kao nezaposlene - rekao je Pantić i taj snimak je brzo postao viralan.

Na kraju, čak je i Bojan Ostojić priznao da su crno-beli na kraju želeli da zadrže remi, ali nije umeo da objasni zašto se ekipa povukla, dok se Milan Borjan naslađivao ovim epilogom.

Video: Uoči večitog derbija došlo je do tuče između organizovanih navijača na jugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca kv

    2. mart 2020 | 10:10

    Nema on para za odmor. Kako kaze, on nije u upravi partizana, on sam placa karte za tekme, ide u madrid, ameriku kad hoce, jede po restoranima, svaki drugi dan narucuje hranu iz restorana kuci, pije najskuplje pivo, vozi se taksijem, pa odakle bre ako si obican gradjanin, odakle majku mu?

  • Ops

    2. mart 2020 | 09:52

    Pa on je najveci branilac ove uprave i ovih nazovi igraca. Brani ovog mucenog Sadika ko da mu je brat. Panticu, ucuti malo idi covece negde na odmor.

  • Ivan

    2. mart 2020 | 10:09

    Zalost od fudbala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA