≫ 

Nemci odrapili Filipa Kostića posle crvenog kartona: Ajntraht bez Srbina četiri utakmice!

Suspenzija važi samo za utakmice Kupa Nemačke

  • 1
Entoni Tejlor Foto: Guliver/Octavio Passos/Getty Images

Da će Filip Kostić biti drastično kažnjen nakon isključenja u četvrtfinalu Kupa Nemačke protiv Verdera iz Bremena bilo je jasno odmah u sredu uveče, ali su ga danas disciplinski organi baš odrapili.

Srbin će propustiti čak četiri naredne kup utakmice, a neće ga biti ni u finalu u Berlinu ukoliko se Ajntraht tamo plasira.

Podsetimo, Kostić je isključen zbog grubog i bespotrebnog starta na štoperu Verdera Omeru Topraku u nadoknadi utakmice i pri vođstvu svog tima od 2:0, a šta se desilo u toj glavi u trenutku pa je odragovao onako bespotrebno za sada je misterija.

Srpski reprezentativac je suspendovan četiri utakmice "zbog grube igre", a sledeći put u Kupu Nemačke gledaćemo ga tek u četvrtfinalu naredne sezone pod uslovom da ostane u Ajntrahtu. Sportski direktor Fredi Bobić smatra da je kazna nepoštena prema Kostiću.

- Mislim da bi posle polufinala svi kartoni i žuti i crveni trebalo da budu izbrisani. Ovako kako je sada, momcima oduzimamo lepu priliku da se bore za trofej - izjavio je Bobić.

Ajntraht ima rok od jednog radnog dana da se žali na Filipovu suspenziju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    6. mart 2020 | 22:40

    Sigurno ga turko provocirai i Filipu pukao film kao i svima nama sto bi. Drzi se legendo, proci ce i to, sve je to sastavni deo zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA