Stanković posle Mačve: Ideja je bila da "punimo" šesnaesterac!

Izjave trenera Zvezde nakon gostovanja u Šapcu

  • 3

Zadovoljan je bio Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, posle pobede njegovog tima protiv Mačve u Šapcu rezultatom 3:0!

Kako je rekao odmah posle utakmice na terenu, tako je i na konferenciji za medije ponovo šta je to što je crveno-belima donelo trijumf.

- Dobra takmičarska utakmica. Zahvalio bih se Mačvi na gostoprimstvu. Bili su sjajan protivnik. Igrači su dobro ušli u utakmicu, pokazali pravi pristup i zahvaljujući tome smo došli do pobede. Imali smo veliki broj oduzetih lopti, igrali smo direktno i zadovoljan sam zbog toga. Postojala je ideja da centaršutevima punimo šesnasterac, jer smo igrali sa dva špica i upravo smo tako i postizali golove - rekao je Stanković.

Iskazao je Stanković i zahvalnost navijačima koji su i u Šapcu zdušno bodrili Zvezdu.

- Hvala im što nas prate u stopu i što su naš 12. igrač. Bili su fantastični kao i uvek, i veliko je zadovoljstvo igrati pred našim vernim navijačimma. Pozivam sve navijače da dođu u subotu na meč protiv Napretka i da svi zajedno obeležimo 75. rođendan Crvene zvezde - podvukao je Stanković.

Podsetimo, junak Zvezdinog trijumfa u Šapcu je bio dvostruki strelac i asistent El Fardu Ben.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    7. mart 2020 | 19:46

    Red je da se sad Napretku daju bodovi

  • Bane

    7. mart 2020 | 19:41

    Ti si svoju ideju rekao pre utakmice. Zato cuti! Tenk i goloruk. Predao se pre utakmice. Niste morali cak ni gace da skidate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA