≫ 

Tužna slika za fudbalski svet: Ronaldinjo peškirom prekrio lisice na sprovođenju u sudnicu

Nadamo se brzoj slobodi legende

  • 13
Ronaldinjo Foto: Tanjug/AP

Veliki Ronaldinjo Gaučo je u subotu sproveden do sudnice gde je izneo odbranu za delo koje mu se stavlja na teret: ulazak u Paragvaj sa ilegalnim pasošem i ličnom kartom.

Slučaj je "digao na noge" ovu južnoameričku zemlju, slavni fudbaler je uprkos prestupu i u policiji imao status idola, ali zakon je zakon, pa ga sad očekuje proces u Sudu sa neizvesnim ishodom.

Ronaldinjo Foto: Tanjug/AP
Ronaldinjo Foto: Tanjug/AP
Ronaldinjo Foto: Tanjug/AP
Ronaldinjo Foto: Tanjug/AP

Ronaldinjo je u Paragvaj doputovao sa bratom, a do sudnice je stigao u policijskoj pratnji kao i svaki prestupnik - sa lisicama na rukama.

Bila je to i malo tužna slika nekadašnjeg fudbalskog čarobnjaka, prizor pomalo boli istinske poklonike "lika i dela" slavnog asa, a ne umanjuje ga previše ni to što je lisice prekrio peškirom.

Inače, brazilski as je u Paragvaj došao da promoviše svoju knjigu "Genije života".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    8. mart 2020 | 12:54

    Žalosno je mnogo,samo treba imati na umu i ako je on bio legendarni fudbaler,ne može raditi nešto protiv zakonito.Meni ga je žao.

  • Bojan

    7. mart 2020 | 19:54

    Što tužna slika,čovek imao milione,trošio kako je htio i na šta je htio,sada kada je svorc treba ga žaliti?😒 Treba odvojiti ono što je uradio kao sportista i ono što radi kao čovjek.

  • Ax

    7. mart 2020 | 20:33

    U Paragvaj uđe nelegalno jedan Ronaldinjo oni ga uhapse i sprovedu na suđenje. Kod nas uđe na hiljade bandita koji su sad zaštićeni kao beli nosorozi. Evo neki dan idem trgom i vidim dva momka u plavim uniformama koji bi trebali da obezbeđuju sigurnost građana, a oni zaustavili dva klinca koji su normalno išli svojim putem. Pokraj njih prolaze grupa vidno pripitih ,,migranata" viču nešto nerazumno gledajući u pravcu policajaca. Ova dvojica klinaca pitaju policajca što ove nelektimišete, policajac odgovara to nije tvoja briga nemojte da vas privedemo. I ajde da se čovek ne iznervira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA