≫ 

Terzić održao sastanak s menadžerom: Ispunjava Dekiju Stankoviću najveću želju, dogovor je blizu!

El Fardu Ben bi uskoro trebalo da potpiše novi ugovor

  • 19
Zvezdan Terzić, Dejan Stanković Foto: MN Press

Kako Telegraf saznaje, El Fardu Ben je blizu potpisivanja novog ugovora sa Crvenom zvezdom. Obe strane su raspoložene za nastavak saradnje, ali je problem bio u 100.000 evra u kojima su se Zvezda i Ben mimiolazili oko dogovora.

Međutim, prema informacijama Telegrafa, generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, u ponedeljak je imao sastanak sa menadžerom El Fardu Bena, posle koga je bio zadovoljan i kako saznajemo, dogovor je blizu i mogao bi narednih dana i da se ozvaniči.

Ben je postao glavni igrač u sistemu Dejana Stankovića, a potpisivanje novog ugovora reprezentativca Komorskih ostrva bio je najveća želja trenera Zvezde.

Nije poznato koliko je Zvezda "podebljala" ponudu i da li je Ben pristao da smanji zahteve, jer je Zvezda želela da ubuduće maksimalni ugovori za plate budu 600.000 evra godišnje i upravo ta cifra je ponuđena Benu.

On je zahtevao 700.000 evra. Nije isključeno i da je Terzić deo novca ponudio Benovom menadžeru i kroz određene bonuse za učešće u Evropi i golove.

El Fardu Ben El Fardu Ben; Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, El Fardu Ben je trenutno lider Superlige po broju postignutih golova sa 13. Na vrh liste strelaca došao je posle dva gola u Šapcu u pobedi protiv Mačve, gde se nakon utakmice zagonetno nasmejao na pitanje o novom ugovoru, a takođe je pomenuo i Zvezdana Terzića.

Video: Ben o novom ugovoru sa Zvezdom: Najpre se nasmejao, a onda pomenuo Terzića!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    10. mart 2020 | 12:31

    Tu se Cenjkate za 100 soma pa ostanite bez njega pa onda dovedite nekog još tipa van LA paru za 2 miliona i pustite sve gardiste za dž divna filozofija.

  • Naj

    10. mart 2020 | 12:47

    Najbolji igrac Zvezde i nase lige.

  • Nemanja

    10. mart 2020 | 12:28

    Terzicu hvala za sve ali odlazi iz Zvezde!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA