≫ 

Noć kada je Iličić stigao i velikog Ševčenka: Pravi je greh što ovo niko nije mogao da vidi uživo!

Slovenac sa četiri gola na Mestalji ispisao nove rekorde u Ligi šampiona

  • 0
Josip Iličić Foto: AP/Tanjug

Prava je šteta što je zbog korona virusa utakmica između Valensije i Atalante odigrana na Mestalji večeras pred praznim tribinama jer bi prisutni na utakmici videli sedam golova i magičnog Josipa Iličića koji je postigao sva četiri pogotka za goste.

Slovenac je večeras postavio nekoliko rekorda, a najpre je sa 32 godine i 41 danom postao najstariji strelac het-trika u Ligi šampiona.

I to nije sve, pre Iličićevog spektakla na Mestalji poslednji igrač koji je dao četiri i više golova za neki italijanski klub bio je Andrej Ševčenko koji je to učinio u dresu Milana protiv Fenerbahčea sada već davne 2005. godine.

Na kraju postao je i najstariji fudbaler koji je postigao četiri gola u Ligi šampiona, čime je oborio rekord koji je do sada držao as Milana Zlatan Ibrahimović.

Inače, od 1. januara do večeras Iličić je postigao čak 14 golova za Atalantu. Top forma.

Šteta samo što nikog nije bilo da uživo posvedoči majstorstvu Slovenca večeras, a nama ostaju snimci trećeg i četvrtog gola (pošto je prva dva dao rutinski sa penala).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA