≫ 

Slaviša Kokeza ima korona virus, od jutros je na infektivnoj klinici!

Predsednik FSS-a je stabilno i ima nisku temperaturu, potvrđeno je za Telegraf.rs

  • 19
Zlatna lopta FSS, 100 godina Fudbalskog saveza Srbije Foto: FSS

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza primljen je danas na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije zbog korona virusa, koji je potvrđen u njegovom slučaju.

On je na infektivnu kliniku primljen jutros, ali je stabilnog stanja, ima nisku temperaturu i normalno komunicira sa osobljem klinike.

Iako to za sada nije potvrđeno, Kokeza je pre nekoliko dana boravio na Kogresu UEFA u Amsterdamu i postoji mogućnost da je upravo tu dospeo u kontakt sa zaraženim osobama.

Međutim, tamo je bio i ceo bord UEFA uključujući predsednika Aleksandra Čeferina, te predstavnike saveza sa našeg regiona Davora Šukera, Dejana Savićevića i mnogih drugih.

Slaviša Kokeza, Marko Pantelić, Jovan Šurbatović Predstavnici FSS u Amsterdamu Marko Pantelić, Slaviša Kokeza i Jovan Šurbatović Foto: FSS

Takođe, u toku dana objavljeno je da je srpski reprezentativac Dušan Vlahović zaražen korona virusom i da se nalazi na kućnom lečenju.

Pre nekadašnjeg napadača Partizana na Apeninima pozitivni na korona virus su bili Danijele Rugani, Manolo Gabiadini i Paulo Dibala. Po poslednjim informacijama i četvorka iz Sampdorije - Omar Koli, Albin Ekdal,  MortenTorsbi i Antonino La Gumina su zaraženi korona virusom, koji je sve više uzeo maha i među sportistima.

Video: Zvanično! Trener Arsenala ima korona virus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CHE

    13. mart 2020 | 21:24

    Bio na nedelji mode u Milanu?!U ovom trenutku?!

  • x

    13. mart 2020 | 21:27

    Neka su njega testirali, a mi što imamo iste simptome, čak i potvrdu o virusnoj infekciji, ali bez specifikacije jer samo Torlak radi test, nama ne odobravaju test jer, zaboga, nismo putovali u rizična podrucja.

  • ime

    13. mart 2020 | 21:24

    Ja sam procitao da je bio na sajmu mode u milanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA