≫ 

Potez vozača nas je spasio, iako je i njemu pozlilo: Kako su igrači Grafičara izbegli tragediju

Zvezdina filijala prošla kroz veliku dramu u subotu popodne

  • 0
FK Grafičar Fotografija makete novog stadiona Grafičara Foto: FK Grafičar

Fudbaleri Grafičara imali su dosta sreće u subotu popodne, kada su uleteli u gust dim prouzrokovan curenjem amonijaka blizu Autokomande!

Podsetimo, lider Prve lige Srbije kenuo je u Vranje na gostovanje Dinamu i kod zgrade BIP-a dogodio se pomenuti incident.

O njemu je, za Večernje novosti, govorio trener tima Milija Žižić.

- Videli smo kako šiklja beli dim i on je ubrzo bio svuda oko nas. Prava je sreća što niko nije završio na VMA na toksikologiji. Imali smo veliku sreću što je vozač bio priseban i što je uspeo da otvori vrata kada je u autobus uleteo oblak amonijaka. Iako je i njemu pozlilo, uspeo je da brzo reaguje. Svi smo istrčali i počeli da bežimo ka Autokomandi - rekao je Žižić i dodao:

- Problem je bio i to što je zbog vetra taj oblak stalno išao za nama. Bili smo šokirani, niko od nas nije imao slično iskustvo. Čovek odjednom obamre, oduzme se i gubi. Neki igrači su povraćali, imali glavobolju, neki su kasnije bili kod lekara.

Pomenućemo i to da je u celoj toj drami napadač Grafičara Nikola Krstović, inače pozajmljen igrač Crvene zvezde, bos trčao do Marakane.

Video: Zvezda Čelsija pozitivna na korona virus, ali tvrdi da se oporavio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA