≫ 

Zvezda obustavila treninge i poslala poruku svima za borbu protiv korona virusa

Crveno-beli dali slobodno svojim igračima

  • 1
FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Posle Partizana, i Crvena zvezda je obustavila dalje treninge i dala slobodno svojim igračima usled vanrednog stanja zbog širenja korona virusa.

- Obaveštavamo javnost da se treninzi crveno-belih obustavljaju. Ostanite kod kuće, čuvajte se, jer samo tako možemo izaći kao pobednici - piše u poruci Crvene zvezde.

Podsetimo, u Srbiji je uvedeno vanredno stanje usled opasnosti od širenja korona virusa, što znači da su obustavljena i sva sportska takmičenja.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza oboleo je od korona virusa, a isto je i sa potpredsednikom Markom Pantelićem, koji je bio s njim u kontaktu u Amsterdamu. Tamo je bio i sin Zvezdana Terzića, Kostadin, koji za sada nema nikakve simptome ove bolesti.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Crvena zvezda trenutno na tabeli Superlige ima 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan. Do kraja regularnog dela takmičenja ostala su još četiri kola, a zatim bi trebalo da se odigra plej-of.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA