≫ 

Bajernov tandem uplatio milion evra za pomoć borbi protiv korona virusa!

Sve pohvale za Kimiha i Gorecku

  • 8
Leon Gorecka, Marakana Foto: MNPress

"Na muci se poznaju junaci", a taj epitet odsad mogu prilepiti sebi i fudbaleri Bajerna Leon Gorecka i Džošua Kimih, zbog toga što su donirali milion evra za pomoć borbi protiv korona virusa.

Oni su pomenuta sredstva uplatili organizaciji "#WeKickCorona" koja će dalje biti iskorišćena za ono što je najurgentnije u ovom trenutku pred najjači udar pandemije.

Podsećamo da je u Nemačkoj, prema zvaničnim podacima, više od 15.000 ljudi zaraženo virusom COVID-19, istina uz daleko nižu smrtnost neo što je to slučaj u Italiji i Španiji.

- Samo kao tim možemo pobediti koronu. Sa oranizacijom "#WeKickCorona" želimo da pomognemo svima onima koji u Nemačkoj pomažu drugima. Svako od nas je svestan da svojim malim gestom može pomoći mnogo u ovom trenutku - poručio je Gorecka.

Kako se situacija sa koronom pogoršava tako je sve veći broj poznatih sportista koji su se uključili u akcije pomoći konkretnim donacijama, poput Crnogoraca Luke Đorđevića, Stefana Savića, predsednika Mornara Đorđija Pavićevića...

Video: Grujić: I dalje čekam rezultate na korona virus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA