≫ 

Primera suspendovana do daljeg, ko zna kad ćemo opet gledati Mesija i "la liga" akciju

Čelnici španskog fudbala doneli jedinu razumnu odluku u ovom trenutku

  • 3
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Španski fudbal je otkazan do daljeg, sad i defintivno, pošto je vođstvo "La Lige" takvu odluku donelo na osnovu trenutne situacije u zemlji usled epidemije koronavirusa. 

Poslednjie kolo odigrano je 7. i 8. marta, potom je usledila dvonedeljna suspenzija usled širenja virusa, a kako je COVID-19 počeo masovno da satire živote u zemlji, španski fudbalski savez je doneo jedinu ispravnu odluku - fudbala neće biti do daljeg.

Sve dok se ne budu stekli uslovi da navijači ponovo dođu na stadione, lopta se neće kotrljati na terenima u svim rangovima fudbala, poruka je čelnika nacionalnog fudbalskog saveza.

Bilo je isprva najava da bi u maju takmičenje moglo da se nastavi, međutim kako se situacija pogoršavala iz dana u dan, bilo je jasno da od te ideje neće biti ništa, a sada je jasno da se fudbal u Španiji ove sezone više neće ni igrati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    23. mart 2020 | 16:34

    Malo da odmorimo! Ioanko je fudbal postao biznis, nema više one čari i ljubavi kao nekada!

  • Ćupričanin

    23. mart 2020 | 16:39

    Kako ću sad da zivim bez ovih manekena ja ne znam.... Lepo reče lik u komentaru iznad,malo da odmorimo... valjda vise nece biti namestaljki posle ovog 😂

  • montenegringo

    23. mart 2020 | 19:57

    Ne treba ni da gledamo jedno vrijeme sad se vidi ko su i sta su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA